Gasper po pierwsze nie czytuje takich piśmideł jak gt

skoro wiesz ze tam jest taka reklama widać ty sam poczytujesz...
sorry ale jakoś polskie gazety tuningowe do mnie nie przemawiają

a firmie która tam sie reklamuje napewno nie dałbym sie zająć szybami mojego auta... jest pare firm w trójmiescie ktore mają zadowolonych klientów więc co za problem popytać i utwierdzić sie w przekonaniu która firma pełni swoje usługi lepiej ...
auta ktore oglądałem i miały w ten sposob przyciemnione szyby raczej nie miały takich efektów o ktorych piszesz ... moze to zalezy od firmy... tego jakiego sprzętu uzywają i jaką technologie do tego wykorzystują... ja osobiscie nie spotkalem sie nigdy z takimi wadami przydymianych szyb ..widać mało w zyciu widziałem ...
zresztą tak jak mowisz gdyby prawda była taka ze wszystkie szyby po piecówce mają takie wady jak opisujesz ... to zaprzestanoby takich usług... a firmy powodowane nawałem niezadowolonych chcących reklamować usługe klientów zamykałyby czym predzej interes...
a co do mycia szyb smug i tłustych pozostałości ... Mr.MUSCLE
Gładki jeśli dla Ciebie wadą jest brak mroku ;] no to nie wiem ... kwestia gustu .. ja nie mam powodów zeby sie ukrywać w aucie

a z tym efektem lustra... nie wiem gdzie wyczytałeś ze coś takiego jest nieodłączną cechą szyb przydymianych ...
miałem okazje jezdzić przez tydzien fordem fiestą ktora miała wyklejone folią szyby ... i po zmroku było dla mnie nie mozliwością normalnie pewnie parkować zawsze miałem uchylone drzwi ... spokojnie okularów nie nosze i wad wzroku tez nie mam

...
jeśli miałbym sie do czegoś takiego "przyzwyczająć" to jest to jakieś grube nieporozumienie...