n0name napisał(a):
Rowniez czekam na jakis filmik i zdjecia jak to wyglada pod maska oraz od spodu !
Zrobisz jakis szerszy opis swpa na jakich czesciach itp ? Czy to bedzie wielka tajemnica jak u pewnej osoby z tego forum ?
Też czekam na zdjęcia i filmik
Tak serio, to polatałem autem przez piątek, zrobiłem ca.300km i jestem meeega zachwycony.
Takie moje subiektywne odczucie, ze przy 120km/h na piątce przyspiesza podobnie jak 328 na trójce
Nie chcę przesadzać, ale jak do tej pory nie jechałem za kierownicą niczym, co dawałoby więcej frajdy.
Autko wróciło teraz do wykonawcy całej operacji na ostatnie poprawki i wymiany.
Dostanie nowe uszczelki pod dekle, nowe świece, nowe filtry i olej.
Do tego kosmetyka w postaci pomalowania dekielków, bo obskurnie obłażą z farby.
Trzeba jeszcze ogarnąć abs i parę kontrolek podpiąć.
Jak to wszystko się poskłada, to w pierwszej wolnej chwili zadbam o jakieś foto/video:)
Jeśli zaś chodzi o opis całości, to oczywiście tajemnicy z tego robić nie będę. Jednak ponieważ sam tego nie wykonywałem, moja wiedza jest wciąż amatorska.
Wciąż jednak mogę służyć kontaktem do wykonawcy, który pewnie chętnie podejmie się następnych projektów, po przetarciu samodzielnie pierwszej ścieżki.
kontini napisał(a):
Podejrzewam, że jak kolega pokaże tego kombiaczka na fotkach i opisze dokładnie jak to się odbywało to liczba tego typu projektów mocno wzrośnie

Mnie bardzo ciekawi ile to wszystko od początku do końca kosztuje zakładając, że nie zrobie tego sam tylko komuś zlecę

No ja mam nadzieję, że zrobi się więcej e36 v8, bo to piękna rzecz jest:)
Co do kosztów, będę mógł powiedzieć jak uzupełnię i podsumuję tabelkę w excelu, no i jak wydatki się skończą
Liczę, że wyrobię się w 30.