Vermilion napisał(a):
Jasne, pisaliscie, ze nie ma na allegro LEDow do Cabrio, wiec pokazalem, ze mozna je kupic w sasiednim kraju. Rynek w Polsce jest naprawde maly i nie dziwi mnie, ze czegos na nim brakuje, ale to, ze czegos nie ma tutaj w sprzedazy, nie oznacza automatycznie, ze nie istnieje na swiecie. W sumie nic mi do tego, nie sprzedaje tych lamp, chcialem tylko cos doradzic.
doceniam to ze chciales doradzic mi cos w tej kwestii i bardzo sie z tego ciesze, po prostu wyrazilem swoje wątpliwości odnośnie zakupów w DE wysyłkowo bo dawniej tego nie robiłem poza naszym krajem

LEDy do cabrio są co prawda dostępne na Allegro (700-800 zł), ale są to LEDy marki DECTANE albo jakoś tak - ja z kolei jak naczytałem się trochę opinii o DEPO że świecą o wiele lepiej, od razu się tym zainteresowałem - niestety DEPO w PL nikt nie ma

...a jeśli chcę coś kupić do auta, to wolałbym to kupić raz, a nie później żałować i nosić się z zamiarem wymiany na coś innego

jak mniemam, jako że z tego co pamiętam, zajmujesz się handlem różnymi rzeczami związanymi z motoryzacją, to nie raz coś u nich już zamawiałeś i masz do tego inne podejście niz ja

...pierwszy raz jest zawsze najtrudniejszy jak nie wie się co robić po kolei hahaha

Vermilion napisał(a):
Dlatego placisz karta (a raczej Paypalem).
opcja PayPal'a podoba mi się o wiele bardziej niż przelew międzynarodowy z mojego banku

hehe tak na marginesie, apropo komunikacji z Niemcami po angielsku, to nigdy nie jest łatwo i zawsze jak gadam z Niemcem, przypomina mi się ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=gh5xu35bAxA