Hejka
Kiera tania jest , odrobinke bardziej sliska niż orginał to nie skóra tylko tworzywo sztuczne, jednak dziś na manewrach nie przeszkadzało mi to tak bardzo ,ręka sie spociła i już tak nie slizgała się.Nie wygląda tak ladnie jak bmowska ale nie o to mi chodziło kierownica ma 32cm sr i naprawde duzo przyjemniej na placyku i na zakrętach sie nią kręci z 2 razy krotsza droga i ręce tak po kolanach nie walą.
Godzine smigalem dziś -bokiem od 1.50 do 2.50 troszke sniegu napadało na ulice to moja 1 jazda snieżna bmka taka konretniejsza heee.
Kiera nie jest jakaś super ale uważam ze taki kompromis cenowy jest spoko.Nie kosztuje dużo i zawsze moge ja wywalić.Niestety naba ma coś problem ta która dokupilem u goscia , ten precik nie jest identyczny jak w orginale i kierunki nie odbijaja - tzn probuje slychać lekkie pykniecia ale nie udaje sie , byc moze to wina montażu ale poprobuje dalej.Wczesniej mialem kierownice bmw ta 37 lub jak kto woli 38cm i dla mnie totalny szit , no chyba ze ktoś do sklepu jezdzi.być może ja sprzedam ale jeszcze trzymam na wszelki wypadek. Moja ocena patrząc pod kontem ceny to jakies 8 na 10.Ktoś kto jezdzi evo i ma omp czy inna kiere za 500-1000zl moglby być nie do konca szcześliwy.Czasem pozwole sobie delikatnie pojechać bokiem jednak 80-90% to jazdy z dziewczyną bez szalenst.Także jeśli kiera miała by mi sluzyć juz w 50% to jazdy boczkiem,pewnie bym wzioł jakiejs renomowanej firmy za wieksza kase.Sa te kiery bmw sportowe one maja bodajrze 35 cm moja miala nie katalogowo tylko mierzona miarka przezemnie m-technik 37 i skok z 37 na 35 to by było za mało dla mnie.Ktoś kto ma 38-40cm kiere moglby być juz zadowolony i z tej 35.
http://allegro.pl/item474517722_kierown ... rtowa.html
allegro.pl/item474517722_kierownica_sportowa.html
Przypadkowo przylukalem taka kierownice jeśli to faktycznie skóra to może być też spoko:
allegro.pl/item485167420_kierownica_rajdowa_z_odsadzeniem_8cm_100_skora.html
Te markowe kiery za 400 zl to jest generalnie takie coś jak niemarkowe za blisko 200zl.
Te w ktorych odczujemy roznice wydaje mi sie ze kosztuja od 600zl w góre.