Odswiezam temat
jak juz wczesniej pisalem mam problem z odzyskaniem multifunkcji wyslanej do firmy niegdys JW-Tapicer a dzis DREXT CAR (
http://allegro.onet.pl/profesjonalne-ob ... 12305.html )
nie wiem co zrobic

wybrac sie do nich

(koszt dojazdu przekroczy cene multifunkcji)
a moze ktos zna tych gosci Adres firmy;
" DREXT CAR "
UL, Wałbrzyska 18
58-400 Kamienna Góra
woj. Dolnośląskie
NIP 614 106 06 97 , REGON 020519360
(" J.W - TAPICAR "]
tu mam maile od nich ;
Tak paczka zostala wyslana wczoraj ,tylko ,że kurier byl wieczorem ale podobno ma do 20stej dojsc
Pozdrawiam
Witam dzisiaj będzie wyslany wczoraj nie bylo kuriera,bardzo przepraszam za czas oczekiwania ,ale leczę się onkologicznie a jak nie dopilnuje sama wszystkiego to niema kto tego zrobić.Proszę o ten adres.
Pozdrawiam wioletta
Witam bardzo ale to bardzo przepraszamy Pana wyslę multifunkcje w poniedzialek ,jutro kończę chemie I zajme się tym .Przepraszam ale tylko ja robię takie rzeczy z oklejaniem elementów I nikt nie mógl tego skończyć.Proszę o wyrozumialosc napewno to zrekompensuję.
Pozdrawiam
Witam siostra pisala MI ,że multifunkcja zostala na adres polski wyslana .Może MI pan napisać ten adres postaram się znaleźć dowód wysylki.
Pozdrawiam Agnieszka
Witam multifunkcja byla odeslana na adres ten polski juz jakis czas temu ,przepraszam ale szefowa jest w szpitalu I nikt nie odbieral emaili;jutro postaram się dowiedzieć gdzie I co się stalo ,że jej niema.
Pozdrawiam
Witam bardzo przepraszam ,że niema kto odpisać ale siostra jest w szpitalu znowu a dostęp do komputera jest utrudniony ,napiszę rano co z multifunkcja .na 100%
Witam paczka znalazla się u nas na poczcie jest oznaczona jako zwrot do nadawcy niby nie znaleziono adresata,a paczka w ogóle byla przpakowana. Najserdeczniej Pana przepraszamy za oczekiwanie .
Jeszcze raz Pana najmocniej przepraszam
Witam Wioleta jest w szpitalu a multifunkcja naprawdę do Pana zostala wyslana.Niewiem czy bedę mogla cos wyjasnić jako osoba trzecia w tej sprawie ale postaram się znaleźć ta przesylkę ,najmocniej przepraszam za zaistnialom sytuację .
Agnieszka
Witam prosze nie gniewać się ale nie zawsze możemy korzystać z komputera szefowej.Jutro wraca ze szpitala I skontaktuje się z Panem .
witam multifunkcja dotrze do pana do wtorku na ten Polski adres ,niestety kupiliśmy nową kierownicę i wyślę funkcje od niej tamta paczka jeszcze się nie odnalazła ,złożyliśmy reklamacje ale nie dostaliśmy odpowiedzi.Bardzo przepraszam za cale to zamieszanie pozdrawiam
Nie wiem co robic

poradzcie cos