BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 15:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 marca 2008, 16:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 COUPE+COMPACTe36
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=94308
zrobilo sie male ot ale autor chyba sie nie pogniewa jak ja jeszcze napisze za co lubie swojego compacta :) naj naj ale to najbardziej wlasnie za to ze nie podoba sie wiekszosci ludzi tzn potencjalny zwolennik szeleszczacej i kolorowej odziezy ogolony na lyso nigdy nie wsiadzie do compacta i dzieki temu compacty nie sa kojazone z "bmw" pozatym kazdy kto jezdzil sedanem e36 i compactem musi przyznac ze compact jest zwinniejszy latwiej sie nim parkuje wszedzie sie wcisnie jest to idealne auto dla dwojga chociaz bez problemu mozna kogos wsadzic na tyl co do wnetrza to fakt wlaczniki swiatel nie sa rewelacyje ale deska jest calkiem ok wcale nie jest z e30 sa podobienstwa ale jest bardziej dopracowana

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 17 marca 2008, 17:09 
Forumowicz

Moje BMW: E30 325 KJSedition
dokladnie CZECHU, compact ma wszystko co najlepsze w bmw (tylni naped, niezawodnosc, silniki, wyposazenie, itd...) + miejski spryt i brak skojarzen z lanserami w dresie , zauwazylem nawet wsrod swoich kumpli jakas mode na duze auta, jezdza w max 2 osoby, ewentualnie raz na jakis czas wypad full zaladunek, co i tak bez problemu da sie upchac w duzo mniejszym aucie, a kupuja auta dla 5 osobowej rodziny z psem, dziwna moda, coupe niby to samo co compact ale wyglada na duze i szybkie no i juz jest ok, pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 17 marca 2008, 18:21 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 | E36 Coupe
Kod silnika: M73TUB54 | M52B28
Garaż: .
E38
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166487
E36
viewtopic.php?f=6&t=169815
nie jedna osoba która nie zna się na samochodach myślała że mam pod maską przynajmniej 2.5l <- to mówi wszystko o kształtach compakta

a 2.5 a compakcie :oczami: pocisk :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 18 marca 2008, 15:15 
wojju napisał(a):
zauwazylem nawet wsrod swoich kumpli jakas mode na duze auta, jezdza w max 2 osoby, ewentualnie raz na jakis czas wypad full zaladunek, co i tak bez problemu da sie upchac w duzo mniejszym aucie, a kupuja auta dla 5 osobowej rodziny z psem, dziwna moda

A ja sobie kupie siodeme-e38 i bede nia jezdzic sama ,bo lubie sie rozje**c w aucie ,a nie kolana na brodzie jak np w oplu moich rodzicow:/ ..Poki co,zajmuje miejsce pasazera w e32 i nie jest zle,mozna sie rozlozyc jak ta la la a nie gniesc ,tak samo z przodu jak i z tylu,a w compact'cie z tylu sie nie rozloze az tak :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 marca 2008, 15:56 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 COUPE+COMPACTe36
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=94308
MadziaWU napisał(a):
A ja sobie kupie siodeme-e38 i bede nia jezdzic sama

e38 na pierwsze auto :) widze w tym tylko jeden pozytyw bedziesz miala nauczke na przyszlosc ;) mam na mysli kosztu utrzymania takiego autka obawiam sie ze u mlodej osoby taka furka bedzie wiecej stala niz jezdzila sam przerabialem podobna opcje jako pierwsze wlasne auto kupilem zrozpedu paliwozerce i ciagle mialem problemy z kasa wszystko szlo do baku a wcale tak "bardzo" duzo nie palil ale ciagle wyjazsy ze znajomymi imprezy itp i w baku pusto o naprawch i ubezpieczeniu nie wspomne :zawstydzony:
MadziaWU napisał(a):
bo lubie sie rozje**c w aucie

wszystko fajnie ale piszesz o miejscu dla pasazera bo chyba za kierownica nie bedziesz miec pozycji lezacej ? co do rozkladania sie na tylnym siedzeniu to sie nie wypowiadam bo juz z tego wyroslem :P <zarcik taki>

Tytuł:
PostNapisane: 18 marca 2008, 16:04 
CZECHU napisał(a):
ale ciagle wyjazsy ze znajomymi imprezy itp

Tu u mnie nie ma problemu,znajomych nie bede wozic,nie jestem taxowka,na imprezy nie chodze wogole,tylko bede nia po miescie czasem jezdzic np na zakupy do tesco :P

CZECHU napisał(a):
MadziaWU napisał/a:
bo lubie sie rozje**c w aucie

wszystko fajnie ale piszesz o miejscu dla pasazera bo chyba za kierownica nie bedziesz miec pozycji lezacej ? co do rozkladania sie na tylnym siedzeniu to sie nie wypowiadam bo juz z tego wyroslem <zarcik taki>

Oczywiscie,ze dla pasazera :) Ale na miejscu kierowcy tez bede miec duzo miejsca,jestem mneijsza niz wiekszosc facetow :P

A koszty... Jak nas przerosna,sprzedamy :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 listopada 2008, 19:23 
Pierwsze kroki

ciekawe, ze wiekszosc tak zle wypowiada sie o compactach ja juz mam kolejne BMW i teraz wlasnie compacta i szczerze mowiac sedan jest o wiele nudniejszy pod wzgledem prowadzenia i duzo mniej ciekawy z wygladu.. osobiscie jak bede chcial zmienic auto w przyszlym roku to watpie abym wrocil do zwyklego sedana

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1