Mariano, jestem z kentake

spoko mistrzu mozemy sie ustawic a Ty skad jestes? pytasz o zlocik? jade do torunia na majowke 28.04.2007r w sobote wyjezdzam o 7 rano z olsztyna. Staram sie zebrac jak najwiecej fur zeby bylo fajniej (w kupie sila hehe) jak bys mial ochote to zapraszam przeslij mi swoj numer telefonu na PW. Ogolnie mowiac na temat Torunia to ustawiam sie tam jeszcze z kolesiami z forum pare km przed samym torem zeby bylo nas wiecej i zeby fajny wiazd byl i przejazdzka
od wtorku do piatku bede w kentake w piatek popoludniu wale do olsztyna i sobota rano wyjazd takze mozemy sie spotkac jeszcze przed wyjazdem
krecikmlody,
bym byl za opcja eibacha tylko bym sie spytal najpierw wlasciciela jakie jest obnizenie tych sprezynbo dziwnie mi wyglada 30/40 -> tzn 30mm przod 40mm tyl dziwnie by to wygladalo odwrotny klin
badzo mozliwe ze koles sie pomylil i na odwrot napisal mysle ze powinno byc 40/30 i wtedy bedzie git calkiem sympatycznie
co do sprezyn 60/30 to moim zdaniem bedzie zajebiscie wygladalo ale bardzo uciazliwe po naszych polskich drogach
mam mniejsze obnizenie a ciagle musze byc czyjny normalnie jezdzac, jesli sie juz zdecydujesz to na bank bedizes zmusial sobie zamontowac oslone na miske taka jak ja inaczej nie wyda jezdzic

chyba ze lubisz zmieniac miski
pozdro