BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 11:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [e46] Jaki kolor zwykłych stalówek ?
PostNapisane: 23 grudnia 2012, 10:06 
Forumowicz

Moje BMW: e46
Kod silnika: M47
StreetFire7 napisał(a):
Panowie, ogarnijcie bańki, nie gadajcie mi nawet, że się pożrecie o temat kół na forum, no bez jaj... :kwasny:

PestD1, auto ma się podobać Tobie i Ty się masz w nim dobrze czuć. Myślę, że wiocha czy festyn, to zbyt dużo powiedziane bo auto samo w sobie jest więcej niż OK. Wg mnie stalówka, to zwyczajnie nie jest do modzenia i alu w tym kolorze wyglądało by lepiej chociaż chyba nie muszę mówić, że ja bym malował na biało :luka: Jak tak to widzisz, to jeździj i nie przejmuj się opiniami. Duży plus jest taki, że jak Ci się znudzi, to ciśniesz do Praktikera i zakładasz komplet kołpaków.

I jeszcze raz apeluję by nie robić z tematu na forum osobistych sprzeczek! PEACE :04:

Ja wiem ze stal nie jest do modzenia , ale jest to rozwiązanie tymczasowe , po prostu w tym roku kiepsko było z hajsem na jakieś alu co by ładnie w zimę stroiły :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 26 grudnia 2012, 13:00 
Pierwsze kroki

Kod silnika: N42B18
Nikt się nie kłoci... Zapytał kolega o NASZE opinie, więc je wyraziliśmy, a PestD1 obraził się na nas bo nie przeczytał tego co chciał przeczytać... Nikt Cię nie zmuszał do niczego, ze swoim autkiem robisz co chcesz, ale jeśli prosisz o opinie innych, musisz się liczyć z tym, że każdy ma swój indywidualny gust i może on radykalnie odbiegać od Twojego. Jeśli nie chciałeś znać naszej opinii, było nie zakładać tematu albo dopisać "proszę bez krytyki, oczekuje tylko pozytywnych komentarzy" i nie spotkałbyś się z (jak to nazwałeś) "ORI ripostami"

Druga sprawa:
deejeys napisał(a):
PestD1 napisał(a):
Bo denerwuje mnie to że wstawiasz sobie moje zdjęcia nie pytając mnie o zgodę.

No Ty, chyba się z małym na rozum zamieniłeś. Ciekawe kiedy coś twojego wstawaiłem, nie powiem kto ma na swoich zdjęciach więcej mnie niż siebie :rotfl:

Panowie forum to nie miejsce na Wasze prywatne potyczki, spamujecie... Sprawy prywatne załatwiajmy prywatnie, poza forum..

Także nie obrażamy się, poznałeś naszą opinie i z samochodem zrobisz co zechcesz... Ma się podobać Tobie nie nam jak ktoś pisał wcześniej... My chcieliśmy tylko doradzić jak w temacie :)

Pozdrawiam wszystkich ;)

PostNapisane: 26 grudnia 2012, 17:58 
Temat roku 2012 chyba do zamknięcia :D

PostNapisane: 26 grudnia 2012, 20:54 
Forumowicz

Moje BMW: e39 530dA
Kod silnika: M57
Garaż: Jest:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=151632

byłe e46 Touring:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=118988

byłe e91:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135344
dzisiaj czytalem i sie naśmiałem troche... to oburzenie ktore tu panowalo :D masakra... w złotym chromie by dobrze lezaly :)

za chwile zima sie skonczy :)

PostNapisane: 26 grudnia 2012, 22:54 
Forumowicz

Kod silnika: M47
PrzytaR napisał(a):
Nikt się nie kłoci... Zapytał kolega o NASZE opinie, więc je wyraziliśmy, a PestD1 obraził się na nas bo nie przeczytał tego co chciał przeczytać... Nikt Cię nie zmuszał do niczego, ze swoim autkiem robisz co chcesz, ale jeśli prosisz o opinie innych, musisz się liczyć z tym, że każdy ma swój indywidualny gust i może on radykalnie odbiegać od Twojego. Jeśli nie chciałeś znać naszej opinii, było nie zakładać tematu albo dopisać "proszę bez krytyki, oczekuje tylko pozytywnych komentarzy" i nie spotkałbyś się z (jak to nazwałeś) "ORI ripostami"

Ja założyłem temat nie prosząc o ocenę tylko o pomoc w doborze koloru , czaisz różnicę ?

PostNapisane: 27 grudnia 2012, 00:20 
Zacna persona forum

Moje BMW: e60 f25
Kod silnika: m54b30 n52b30
PestD1 napisał(a):
PrzytaR napisał(a):

Ja założyłem temat nie prosząc o ocenę tylko o pomoc w doborze koloru , czaisz różnicę ?

No i zdecydowana większość opowiedziała się za kolorem czarnym a Ty masz teraz pretensje bo nie taki sobie z góry założyłeś

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1