witam koledzy nazywam sie ruszkos kilku z was na tym forum z pewnoscia mnie zna lub cos odemnie nabylo np koledzy z pily prawie kazdy ma cos w swoim e36 bez pośrednio od mnie lub przez znanego im posrednika ktory na wszystkim musi przyciac

kujon wie okim mowie ja proponuje zrzutkę na miski mam link gdzies do takiego swapa gosc zrobil z deski forme miski i zaniosl ja wraz ze stara do dobrego spawacza proponuje zrzucic sie na 2 miski lub 3 jedna do twojego auta jedna lub 2 dla mnie ja mam znajomego ktory spawa tigiem pieknie to robi jezeli nie masz nikogo na miejscu to przeslij mi odrysowana miske orginalna i zrobiony projekt z drewna (po wyslaniu ci fotek jak zrobil to ten gosc bedziesz wiedzial o co mi chodzi) a ja zlece koledze zrobienia miski bo podobno trzeba zrobic nowa a nie przerobic stara poniewaz ciezkie jest spawnie tego aluminium ktory wystepuje w orginale ja sie zajmuje swapami i przydadza mi sie te miski tym bardzeij ze wiele osob chce włozyc do e36 motor 4,4 narazie bez problemowo wszyscy wkladaja do e30 ja osobiscie handluje czesciami do bmw i mialem kilka tych silnikow 4,4 m62 i za kazdym razem odkladalem sobie na bok jeden do swojego cabrio e36 ale nigdy nie mialem czasu pobawic sie w przymiarki za kazdym razem jak mam e36 wywala kaste na zlom mowiac sobie nastepnym razem chca zostawic sobie przod do przymiarem ktore ty wlasnie robisz ostatecznie kupilem kilka m3 e36 i z kilku wybralem najlepsze elementy i włozylem wszystko w swoje e36 cabrio otrzymujac piekne m3 e36 ktore jako jedne z nielicznych ma 319KM po wydaniu ponad 6tys w serwisie na 3 motory zaden nie mial wiecej jak 270KM ale mialem m5 e39 link do wyscigu pieknie mi chodzilo
http://www.youtube.com/watch?v=sIDGST2TuG0 ktore niedawno sprzedalem i to m3 juz dla mnie nie jedzie chce teraz włozyc motor z m5 do e36 cabrio i bede potrzebowal tej miski myslalem nad przerobieniem zawieszenia z m5 i zaadaptowaniu do e36 nie jest to wcale takie trudne jakmozna myslec jezeli ktos ma pieniadze i checi chetnie sie podejme takiego swapa v8 do e36 ale jak narazie skupmy sie na misce i jej wykonaniu jutro poszukam tej strony i wkleje ja na forum napisz co ty na moja propozycje pozdrawiam ruszkos z torunia