W zasadzie to
NorbiRadom wyczerpał temat, mogę tylko potwierdzić to, co napisał.
Jeśli chodzi o zakup lamp to mogę Ci tylko powiedzieć, że poliftingowe lampy są duuuuużo ładniejsze pod każdym względem. A największa różnica jest widoczna właśnie przez świecące ringi jako postój, co szczególnie fajnie wygląda przy ksenonach (do przedliftingowych można dołożyć ringi, ale to już nie jest to samo).
Niektórym osobom nie podoba się jednak zestawienie poliftingowych lamp z przedliftingowym zderzakiem i grillem (o ile nerki to mały problem, to zderzak już troszkę większy), no ale nazwijmy to kwestią gustu. Kolejna sprawa jest taka, że są dużo droższe (koszt ksenonów poliftingowych to jakieś 1600-2000zł, chociaż Ty nie wspomniałeś czy chodzi o ksenony czy normalne lampy).
No i ostatnia sprawa... Nie wiem jak jest w przypadku normalnych reflektorów, ale przy zamontowaniu poliftingowych ksenonów trzeba zmienić moduł świateł LCM na nowszy. W tej sprawie musiałby się jednak wypowiedzieć ktoś bardziej kumaty ode mnie.
Pozdrawiam

PS Tak dla jasności, żeby nie było, że tak zachwalam te poliftingowe lampy... Ja mam u siebie przedliftingowe