Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
speedy89
|
Tytuł: [e46] Tarcze hamulcowe z e60 do e46 Napisane: 20 czerwca 2018, 12:08 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Jak w temacie mam pytanie czy podajda tarcze z e60 do e46 chodzi o otwory mocujace.
|
|
Góra |
|
 |
Chycu
|
Tytuł: Re: [e46] Tarcze hamulcowe z e60 do e46 Napisane: 21 czerwca 2018, 01:11 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Wiek: 30 Posty: 2953 Moje BMW: nie lubi znaków :( Kod silnika: mityczny Garaż: in progress
|
1. Google nie boli. 2. Nie napisałeś czy chodzi o przód czy tył, ale otwory mocujące się pokrywają w obu przypadkach. 3. Nie wiem czy jesteś świadom że tarcze mają różne średnice i wysokość/odsadzanie przez co nie pasują w zaciski z e46, a zaciski z e60 nie pasują do e46.
|
|
Góra |
|
 |
speedy89
|
Tytuł: Re: [e46] Tarcze hamulcowe z e60 do e46 Napisane: 25 czerwca 2018, 14:34 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Nie wiem czy chciałeś być, głupio-madry czy czy co.... 1. Nie napisałem przód czy tył bo pisząc tarcze mam na myśli komplet, jak bym sprecyzował to bym napisał przód lub tył. 2. Kto powiedział że mają pasować pod seryjny zacisk ??? 3. "Otwory mocujace się pokrywają" wystarczajaca odpowiedz. Dzięki!
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|