Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
JayJay
|
Tytuł: [Exx] przelot Napisane: 15 marca 2022, 20:27 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam to mój pierwszy post więc przepraszam jeśli napisałem nie tu gdzie trzeba. Chciałbym zrobić przelot u siebie w bmw ale nie wiem jak sie do tego zabrać i co kupić. Zależy mi głownie na dźwięku bo mocy mi wystarczy na ten moment.
|
|
Góra |
|
 |
Zdzira 850I
|
Tytuł: Re: przelot Napisane: 15 marca 2022, 21:53 |
|
 |
Przyjaciel forum |
Wiek: 39 Posty: 7044 Lokalizacja: Rawicz Wlkp Moje BMW: 740i 6gang Kod silnika: M60B40
|
O ile dobrze widzę twój kod silnika to najpierw zmień auto na takie w którym miałoby to sens no chyba że po prostu chcesz żeby było za tobą jak za lokomotywa czarno i śmierdząco i nadal bez fajnego dźwięku
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|