BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 05:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E36] Brewki
PostNapisane: 1 marca 2008, 15:08 
Pierwsze kroki

Mam pytanie czy te brewki oferowane na allegro sa w miare opłacalne czy nie za bardzo??:)a czy orientuje sie ktos moze ile kosztuje montaz brewek w jakich granicach??:)pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 1 marca 2008, 15:20 
Zacna persona forum

Moje BMW: E30 344i
Kod silnika: m62b44
Garaż: E36 Coupe 325i
E30 Coupe 344i
brewki szpeca auto i jeszcze sie za to placi, wiec jest to nieoplacalne. Montaz 20 - 30 zl

Tytuł: Re: Brewki do E36
PostNapisane: 1 marca 2008, 17:39 
compakcik napisał(a):
czy orientuje sie ktos moze ile kosztuje montaz brewek

Koszt kleju do szyb, lub jakiejś masy ;) , chyba każdy potrafi założyć ;), ewentualnie koszty lakierowania ok.50- 100 zł (to już zależy gdzie, u kogo)- to co do pytania ;), ogólnie nie poleca się takiego czegoś jak "brewki" :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 2 marca 2008, 10:34 
Zacna persona forum

Moje BMW: E28 E24 E36 F07
Kod silnika: V8
brewkom mowimy stanowczo nie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 marca 2008, 11:27 
Kolego po co Ci to,lepiej zainwestuj w ladne lampy nowe jesli nie masz jeszcze :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 marca 2008, 08:46 
Pierwsze kroki

hm sam nie wiem według mnie auto wylgląda tak agresywniej zawsze mi sie to podobalo ale przemysle to jeszcze skoro tak radzicie heh:)

Tytuł:
PostNapisane: 3 marca 2008, 08:54 
Uzależniony od forum :)

e36 jak na swoje lata ma ładne lampy, których nie trzeba zakrywać żadnym laminatem, a nawet carbonem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 marca 2008, 13:06 
Forumowicz

Moje BMW: BMW
compakcik napisał(a):
hm sam nie wiem według mnie auto wylgląda tak agresywniej zawsze mi sie to podobalo ale przemysle to jeszcze skoro tak radzicie heh:)

Zgadzam sie z Toba :P tez mi sie to zawsze podobało taka fajna agresorka :hyhy: i jeszcze nery czarne :D No ale jedym to drugim tamto sie podoba a taka konkretna wiocha to jeszcze nie jest jak np spoiler na klapie :wstyd: wiec brewki ujda a kaszany z auta nie zrobisz :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 marca 2008, 15:58 
Forumowicz

brewkom mowimy TAK,ale nie w BMW!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 12:05 
Pierwsze kroki

dopiero sie zarejestrowalem i jeszcze nawet nie zdazylem sie przywitac, ale zrobie to zaraz :]

O tym, ze BMW ma opinie dreswagonow napewno wszyscy wiecie :kwasny: osobiscie bardzo lubie ta marke i uwazam ze BMW to auta jedyne sportowe w rozsadnej cenie(nie mowimy tutaj o Ferrari...)
Przynajmniej na tym forum starajmy sie wpajac innym uzytkownikom, ze brewki, spojlery, siatex i inne tego typu badziewia to ZLO :wstyd: .Lepiej zainwestowac te kilkanascie zlotych w auto, niz wydac na plastik, ktory szpeci i niepotrzebnie dociaza nasze kochane autko ;) Zawsze znajdzie sie cos co mozna juz wymienic, a jesli nie to mozna troche wiecej pojezdzic za te pieniadze, bo przeciez jazda BMW to radosc :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 15:16 
Mańak napisał(a):
jedyne sportowe w rozsadnej cenie

A Calibra to co ?

:rotfl:
e36 jest sportowym wozem ? :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 15:40 

MadziaWU napisał(a):
e36 jest sportowym wozem ? :zdziwko:

a czy Calibra na podwoziu Vectry (samochodu bardziej rodzinnego)i z dośc herlawymi silnikami jest sportowym wozem :?: :zdziwko: czy tylko na taki wygląda, bo to jest różnica...

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 16:03 
Pierwsze kroki

MadziaWU napisał(a):
e36 jest sportowym wozem ?

a M3 e36 to co?? :przestraszony: naped na tyl, mocne silniki(zwlaszcza w eMkach), dobre zawieszenie, fajnie sie jedzie :D .No ale jesli porownujesz M3 z Calibra... :wstyd: Przeciez Cali to nawet brzydka jest i niczym, nawet wygladem nie przypomina sportowego auta, a co dopiero, zeby to jechalo jak nalezy... :dobani:
Wiadomo, ze sa auta bardziej sportowe, ale za jaka cene??
A co-moze Mercedes sportowy...byc moze...zwlaszcza A klasa :wstyd:
BMW to auta z tradycja, sportowe auta maja naped na tyl, czyz zle mowie??
Nawet bolidy F1 maja na tyl :hyhy: A cali co najwyzej 4*4 w wersji Turbo chyba...

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 16:13 
Pierwsze kroki

Ja mam w swojej buni zamontowane brewki gdyż taka ja kupilem, mi sie podoba nie zamierzam ich demontowac i nie uwazam "brewek" za "agro tuning" to napewno lepiej wyglada niz lotka równa z dachem..........................

................ale jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki!!!! :D

O gustach sie nie dyskutuje.

PZDR

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 17:41 
Pierwsze kroki

krakus23 napisał(a):
Ja mam w swojej buni zamontowane brewki gdyż taka ja kupilem, mi sie podoba nie zamierzam ich demontowac i nie uwazam "brewek" za "agro tuning" to napewno lepiej wyglada niz lotka równa z dachem..........................

no to wiadomo.
Jesli kupiles juz taka to szkoda by bylo sie paprac i sciagac je.Jesli to ta z podpisu(BMW) to te brewki sa bardzo delikatne i jesli juz sa to bym zostawil, ale montowac osobiscie nigdy w zyciu :wstyd:
No ale jak to pieknie kolega wyzej napisal:
krakus23 napisał(a):
jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki
.
Tak wiec jesli autorowi tematu sie podoba to niech robi jak uwaza.Jesli juz mialbym kupowac to tam gdzie taniej-przeca wszedzie to to samo i te tansze nie odpadna jak dobrze przykleisz(mozna samemu :) )za pomoca jakiegos specjalnego kleju o ile mi wiadomo :)

EDIT:
jeszcze propo sportowej Calibry...jeden moj kumpel twierdzi, ze tigra tez jest sportowa... :rotfl: :wstyd:
A ja mysle, ze nie od wygladu zalezy to czy auto jest sportowe czy nie :] :P

Ostatnio edytowano 4 marca 2008, 17:43 przez Mańak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 17:41 

Moje BMW: E38 | E36 Coupe
Kod silnika: M73TUB54 | M52B28
Garaż: .
E38
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166487
E36
viewtopic.php?f=6&t=169815
Mańak napisał(a):
O tym, ze BMW ma opinie dreswagonow napewno wszyscy wiecie

wiem ale wiem ze ta opinia funkcjonuje tylko i wyłącznie w "mózgach" osób zawistnych np. posiadaczy calibry golfa itp a także u internetowych lapsów którzy BMW widzieli tylko w wyszukiwarce Google grafika, a myśl że coś obrazili powoduje u nich erekcje
a takie twoje pieprzenie (patrz cytat) oznacza że jesteś osobą która uległa osobom wymienionym powyżej.
Przepraszam za OT

co do brewek górnych (są też dolne - jak sie je trochę przerobi to jest ok) to :dobani:

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 18:04 
Częsty bywalec

Moje BMW: 540i
Kod silnika: M62/TU
ja kiedyś zakładałem kupiłem na allegro za 25zl i pękły przy montowaniu ogólnie jakośc wykonania do dupy nic nie pasowało NIE Kupuj,później szukałem ori ale za byle używki chcielli ok 100zł i dałem sobie spokuj...
pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 18:07 
Zacna persona forum

Mańak napisał(a):
osobiscie bardzo lubie ta marke i uwazam ze BMW to auta jedyne sportowe w rozsadnej cenie(nie mowimy tutaj o Ferrari...)
P

BMW E36 to sportowy samochód :zdziwko: ? A Calibra ma mniej sportową linię nadwozia od E36 :niepewny: ? No proszę jakich ciekawych rzeczy się tu można dowiedzieć... :znudzony:

Sylwek_ch napisał(a):
a czy Calibra na podwoziu Vectry (samochodu bardziej rodzinnego)i z dośc herlawymi silnikami jest sportowym wozem :?: :zdziwko: czy tylko na taki wygląda, bo to jest różnica...

Herlawe silniki ? :zdziwko: Ja bym ich tak nie nazwał... Najsłabszy 115 koni a najmocniejszy 204, skrzynia 6 biegowa i napęd 4x4 i jest ona szybsza od 328i. Emki niema z czym porównać bo nie było Calibry OPC.

I w czym ma przeszkadzać to że jest na podowziu Vectry ? A M5 Touring to ma niby inną płytę podłogową niż zwykłe rodzinne E60 ?

Denerwujecie się jak ktoś nazywa BMW drsowozem a sami żyjecie stereotypami jeżeli chodzi o Calibrę... :kwasny:

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Ostatnio edytowano 4 marca 2008, 18:38 przez MAJSU_old, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 18:26 
Piszac ogolnie nazwijmy 'sportowa calibra' dalam minke- :rotfl: .
Nie chodzilo mi o 'sportowa'linie e36 czy calibry ,ale o osiagi.
Mańak napisał(a):
a M3 e36 to co??

zmienia postac rzeczy,ale nie do konca dla mnie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 marca 2008, 19:54 
Temat zmienia tor :zdziwko:
Ja osobiście do calibry nic nie mam- kiedyś chciałem mieć to cudo ;) , LET-a to może nawet jeszcze bym chciał :hyhy: (mówimy tu o seryjnej, prostej, powyżej 94 r.)- dla mnie calibra jest ponadczasowym autem (nie jest to może sportowy samochód, ale wyglądem napewno go przypomina ;)- 8V )

PS. Brewki :znudzony: :wstyd:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1