Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bpiasecki27
|
Tytuł: [e34] lampy lampy lampy nerki Napisane: 31 maja 2008, 23:54 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
szukam lamp do e34 black hella oryginalnych oraz czarnych nerek (szerokich) niepotrafie tez namierzyc obrysowek i blendy czrwonej miedzy swiatla tylne do kombi (moze takich nie robili? niewiem?? a moze pasuje z sedana?). moze ktos chcialby odsprzedac lub dac jakis namiar? mam natomiast glowice do 2.5 vanos jak ktos potrzebuje! zderzak przod oraz hak do e36 sedan!!! pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
misssiaq6
|
Tytuł: Napisane: 1 czerwca 2008, 10:04 |
|
 |
Zacna persona forum |
|
znalezienie ori czarnych lamp jest bardzo trudne i kosztowne. te co masz można przerobić niewielkim kosztem. nerki się maluje. obrysówki ciężko wyrwać. a blendy z tyłu nie zakładaj bo brzydko by to wyglądało.
|
|
Góra |
|
 |
KamilE34
|
Tytuł: Napisane: 1 czerwca 2008, 12:09 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Tak jak wyzej oryginaly uzywane ok 400-500 pln kosztuja jak sie pojawiaja na allegro a przerobic mozna za 150-200pln. Nerek czarnych nie ma do kupienia trzeba pomalowac. Blenda jest z M5 i z sedana nie pasuje do kombi.
|
|
Góra |
|
 |
bpiasecki27
|
Tytuł: Napisane: 1 czerwca 2008, 21:05 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
sek w tym ze tych lamp nie ma sensu przerabiac gdyz sie nie nadaja niemozna ich wyregulowac i slabo swieca!! musze zastapic je nowymi. szkoda ze blenda nie pasuje. ale ze z obrysowwkami jest taki problem zeby kupic??? brak mi slow!! nic nie ma do kombi?? chyba zamienie na sedana:)
|
|
Góra |
|
 |
misssiaq6
|
Tytuł: Napisane: 1 czerwca 2008, 21:15 |
|
 |
Zacna persona forum |
|
żebyś nie żałował potem że masz sedana. chociaż obie wersje są ładniusie;). obrysówki do kombi tak samo ciężko dostać jak do sedana... więc nie rozumiem w czym problem. a lampy świecą słabo bo są brudne od środka. ja miałem ten sam problem z moimi. wyczyściłem je przerabiając przy okazji na czarne, świecą 2x mocniej:) a koszt przerobienia to koszt kleju do szyb i krzyży i trochę farby. max 100zł
|
|
Góra |
|
 |
KamilE34
|
Tytuł: Napisane: 1 czerwca 2008, 21:22 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
obrysowki na przod sa takie same bo sa montowane w listwie zderzaka a zderzak jest taki sam.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|