Zgadzam się, że beżowa skóra pasuje do czarnego auta, ale wiązałoby się to w moim przypadku z wymianą całego wnętrza, bo przecież nie zrobię przodu foteli beżowych, a tylne plastiki foteli, boczki i cała reszta pozostaną czarne. Najlepiej kupić wszystko oryginalne i najlepiej od emki, ale nigdzie nie ma. Musiałbym trafić na cały komplet do tego w fajnym kolorze, nie poniszczony i do tego jeszcze od coupe. Wszyscy wiedzą jakie są różnice między sedanem a coupe; fotele inne, kanapa inna, o obiciach drzwi nie wspominając. Tak, że muszę pozostać przy opcji zrobienia całkowicie czarnej tapicerki, która nie bardzo mi się podoba, lub połączenia czarnego z jakimś innym kolorem, ale tak, żeby, jak piszecie, nie zrobic wsi lub festynu. W ogóle dbam o oryginalny wygląd mojego auta i staram się nie odbiegać stylem od tego, co wyszło z fabryki, a jeśli już, to niewiele. Poza zmianami, które opisałem wcześniej mam jeszcze założone 5-cio ramienne 16" od E46 i przedni pas na szerokiej nerce, ale myślę, że są to zmiany raczej w dobrym smaku. Nawet szyb nie zaciemniałem. Tapicerkę niestety muszę zrobić, bo materiał zaczyna się już strzępić, a wiadomo, że jak robić, to najlepiej skórę, jeśli bez tej opcji wcześniej auto się kupiło. Gdy kupowałem, to wybór coupe był nieduży, a wolałem auto niebite i w dobrym stanie niż na odwrót i ze skórą. Tak, że i teraz nie mam dużego wyboru, tylko jaki kolor wybrać?
|