z tego co sie orientuje .. a raczej na 100% sie orientuje to w e46 '98 nie bylo seryjnie montowanych soczewek ani xenonów.
co do bezpiecznego kupna ... powodów takich modyfikacji moze byc wiele
mogłbyc walony w przod ...
moze wlasciciel robil moda .. wlozyl lampy , kierunki i nie zdarzyl zmienic lamp
ja tmam przod i boki smoke a lampy tyl orange

co zmienie jak kasa bedzie ...ale narazie jest jak jest
sprawdz auto ... jak lampu sa rozne to zacznij od mocowania lamp spasowania wokol nich ..podluznic... spawów ... jesli przod to sprawdz ..czoło ramy ... chlodnice .. wentylator .. i wszystkie plastki z przodu ... jesli znajdziesz cos z metka..nowego ... pachnacego jeszcze plastkiem .. majacego kolorowe srubki ..nity ...dziwne spawy... smugi szpachla pod lakierem itd itp .. to powiedz CZESC I CZOŁEM , KLUSKI Z ROSOŁEM
z zewntrz magicy potrafia ladnie autko zrobic ... niestety od srodka juz nie ... takze jesli przod dostał to komora silnika powie ci zawsze prawde

a jezeli tył dostał to podloga i boczki bagażnika powiedza ci prawde

wystarczy ze w bagazniku odslonisz dywaniki .. i wyjmiesz dojazdówke .. tak samo po bokach odczep tapicerebagaznika i luknij
good luck
ps- czesto ludzie chca druga osobe "wyfrajerowac" ale sprzedawcy nie wiedza jednego ..." że frajerować to MY a nie NAS ! "