Altair napisał(a):
Jak dla mnie, to jedynie ta dokładka tylnego zderzaka mogła by być lepiej dopracowana. Całość nawet ze spojlerami wygląda nieźle. Na Allegro widziałem taki zestaw (bez spojlerów) za 3200 zł. Za oryginalny M-pakiet w ASO wołają ostatnio ok. 6200 zł
Nie wiem jakie E60 masz, ale wybacz, to nie jest samochod za 20 tys. zeby go krzywdzic takim wynalazkiem za 3200, tylko dlatego, ze bo ori jest drozsze, a Ty szukasz tanszej alternatywy. Powiem Ci, ze w tym przypadku warto zaplacic roznice w cenie, bo roznica w jakosci jest miazdzaca.
Altair napisał(a):
Zastosowane surowce oraz wyspecjalizowane technologie zapewniają produktom firmowanym logiem NEODESIGN następujące cechy:
-nieporównywalnie bardziej elastyczne od normalnych wyrobów z żywic poliestrowych (właściwości podobne do PU-RIM lub ABS), przez to mniejsze prawdopodobieństwo uszkodzeń na krawężnikach,
-bardziej wytrzymałe na zerwanie przez zastosowanie mieszanek mat i tkanin szklanych,
-wytrzymałe na temperatury do 80 st. C (spoilery dolne) i do 110 st. C (spoilery dachowe, zamknięte),
-chronione wewnątrz specjalną warstwą parafinową i przez to bardziej żywotne i wytrzymałe (normalne laminaty "piją" wodę).
Pic na wode, takie samo wlokno szklane jak gdzie indziej. Zapytaj o wage tego cuda

Davvid napisał(a):
To nie jest auto do bodykitów....
Przedni zderzak jeszcze w miare, ale progi i tylni padaka.
Wole m pakiet.
Nie zgodze sie
$9300 USD sam bodykit bez felg i wydechu.
...ale taka alternatywa kosztuje wiecej niz ori M-pakiet