BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E87] lampy soczewkowe
PostNapisane: 30 sierpnia 2009, 06:56 
Poszukaj zanim zapytasz

Witam wszystkich serdecznie jako swiezo upieczony posiadacz serii 1 !
Moje pierwsze i mam nadzieje nie ostatnie pytanie do forumowiczow - czy istnieja lampy soczewkowe (na normalne zarowki H7) do BMW E87 ? Szukam i szukam na googlarce i nic....albo xenon albo zwykle lampy kloszowe (a takie kompletnie mnie sie nie podobaja) Na allegro do chyba wszystkich modeli na swiecie (poczatwszy od jakis calibr) sa do kupienia lampy soczewkowe a jak na zlosc do 1 nie ma ;/ . Dlatego pytam bo moze moje wertowanie neta mija sie z celem. Przerobka na xenon nie wchodzi w gre a soczewkowe duzo przyjemniejsze dla oka
Drugie pytanie - co sadzicie o takich lampach http://cgi.ebay.pl/orig-BMW-1er-E87-Hec ... 286.c0.m14 i takich nerach http://www.bmtuning.pl/sklep/product_in ... ucts_id=62 do czarnej 1 ?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2009, 09:50 
Przyjaciel forum

Obrazek

DEPO ma, tak sobie to wyglada...gdzie kupic...nie wiem.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2009, 10:37 
Poszukaj zanim zapytasz

dzieki !! zagladalem na strone Depo i faktycznie sa jakies....tylko jak kupic to dziadostwo :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2009, 10:57 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E32 750iL
Kod silnika: M70B50
Osobiscie odradzam zakup lamp Depo. Mozna je kupic tanio praktycznie w kazdym sklepie/hurtowni prowadzacej lampy tzw. podróby. Jednak lampy te sa koszmarnej jakosci. Odbłysniki kiepskie robią sie matowe po roku dwóch. Plastik jak z chińskich zabawek i najgorsze jest to ze nie pasuja idealnie do nadwozia sa delikatnie inaczej wyprofilowane. Ostatnio wymieniałem kumplowi takie w e39 kupił z Depo i zamienial na oryginał i po tej zamianie wygladało o niebo lepiej. lepiej trzymaj oryginał i nie psuj auta bo nie warto, i bedziesz cały czas słyszał komentarze ze było po dzwonie i ze nie stac Cie na oryginalne lampy. Jak koniecznie musisz miec soczewki to polecam Hella i Ksenony :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2009, 11:25 
Poszukaj zanim zapytasz

ale Hella robi soczewki do e87 pod zarowki H7 ? bo na ich stronach nie spotkalem sie z tym

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1