Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
horacy11334
|
Tytuł: [E34] Swap silnika z 2.0 24v na v8 4.0 Napisane: 7 września 2009, 17:24 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
witam mam pytanko czy jest duzo rzezby zeby zrobic swapa e34 2.0 24v na v8 4.0 i czy juz to ktos z forum robił dzieki za odp
Ostatnio edytowano 8 września 2009, 07:24 przez horacy11334, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
trollu
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2009, 18:07 |
|
 |
Przyjaciel forum |
 |
Wiek: 35 Posty: 4977 Lokalizacja: SKL/Cz-wa Moje BMW: e91 Kod silnika: N52B25
|
poczytaj trochę na forum. Jest temat o swapowaniu v8 do e36, może się czegoś dowiesz. M60B40 był seryjnie montowany do e34 więc z samym wrzuceniem go nie powinno byc większych problemów
|
 |
GŁADKI
|
Tytuł: Napisane: 7 września 2009, 18:30 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Posty: 684 Lokalizacja: Jarocin Moje BMW: 318 & 330 Kod silnika: m40 & m54
|
tu akurat jest swap plug&play
podejrzewam że nawet jesli silnik bedzie pochodził z e36 wiekszośc el będzie pasowac bez przeróbek,
poza silnikiem, układem napedowym, wymieniasz pewnie zawias i hamulce
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|