Witam, jak jesteś zainteresowany wkładka (co większośc forumowiczów poleca i ja również) mogę ci odstapic w dobrych pieniażkach renomowany filtr ITG (wkładka) o symbolu WB 336.
Filtr jest juz nasączony, ma jedynie przebieg około 1,5 tyś km. Na życzenie moge go przeczyścić choć nie zachodzi taka potrzeba i nasączyć tym lżejszym olejkiem ori ITG (do jazdy codziennej, nie extremalnej). Z filtrem są wszystkie papiery, pudełko a jak poszukam to i pewnie znajdę folijkę
Ponizej zamieszczam link do strony sklepu internetowego gdzie są ceny tego filtra.
Witam, jak jesteś zainteresowany wkładka (co większośc forumowiczów poleca i ja również) mogę ci odstapic w dobrych pieniażkach renomowany filtr ITG (wkładka) o symbolu WB 336.
Filtr jest juz nasączony, ma jedynie przebieg około 1,5 tyś km. Na życzenie moge go przeczyścić choć nie zachodzi taka potrzeba i nasączyć tym lżejszym olejkiem ori ITG (do jazdy codziennej, nie extremalnej). Z filtrem są wszystkie papiery, pudełko a jak poszukam to i pewnie znajdę folijkę
Ponizej zamieszczam link do strony sklepu internetowego gdzie są ceny tego filtra i tam ja swój zakupiłem i dziewczyna równiez mi go tam kupiła
http://www.re5pect.pl/index.php?cat_id=603
Filtr ten o oznaczeniu WB 336 pasuje zarówno do E36 jak i E46.
Oto lista modeli E36 gdzie pasuje: 320i, 323i, 325i, 328i
a oto lista E46 gdzie on pasuje: 318i (1,9), 320i, 323i, 325i, 328i
Jeśli się nasunie pytanie dlaczego go sprzedaje - już odpowiadam. Sprzedaję go z racji tego że dostałem od dziewczyny w prezencie taki sam nowy i żeby jej nie robić przykrości, przy niej zakładałem ten nowy, moze to się wyda śmieszne ale jaka kobieta jest zadowolona jak może zrobić miły prezent
A co do właściwości to jest świetnie i na pewno nie jest to jakość Simoty tylko porządnego filtra.
Jak coś to mój kom: 697-905-060