Witam wszystkich!! Jak widzę nikt chyba jeszcze nie wpadł na tak szalony pomysł jak ja ale muszę coś z tym zrobić bo po prostu nie mogę sie z tą sprawą pogodzić w moim e39

jak większość wie jestem w trakcie przesiadania sie e34 na e39 i jedna rzecz po prostu w tym samochodzie mnie tak irytuje że postanowiłem coś z tym zrobić a mianowicie mam tu na myśli przednie fotele.Jak dla mnie śa beznadziejnie nie wygodne jakbym siedział na desce nie wiem czy tylko sa takie moje wrażenia bo w e34 mam sportsitze. Myślałem o przekładce na sportsitze z e39 ale z tego co widzę kupić coś w oględnym stanie graniczy z cudem a Mkowe fotele no to kosmiczny wydatek i ciężki temat do kupna

więc postanowiłem zaadoptować fotele z innego modelu początkowo myślałem o sportsitzach z e34 ale nie wiem czy będą pasować no i pewnie wystąpi problem z matami a w dodatku lampka od poduszki będzie świecić

zauważyłem że fotele z e38 są o niebo lepiej wykonane i lepiej wyprofilowane sęk w tym że nie wiem czy będą pasować (co do tylnej kanapy to wiem że nie będzie bo inaczej są zamontowane pasy i zapięcia:P) mam tu bardziej na myśli przednie fotele?? Chodzi mi głównie o sanki foteli i o elektrykę bo wszystkie fotele posiadają elektrykę ?? zorientowanych w temacie bardzo bym prosił o pomoc??