Witam.
Panowie przejrzalem caly watek dla wiadomosci, zbey nie psiac zorb to skoro to juz zrobilem

.
W pierwszej kolejnosci zobaczylem ze mam przetarte sciezki prawie kazda z lewej i z prawej strony. Bardzo niechlujnie kilka razy to zamalowalem. Sa grube wartswy tego srodka ze srebrem. Myslalem ze problem zniknie. Ciagle niestety nie ma ogrzewania i przy wlaczonym ogrzewaniu szyby, radio zaczyna suzmiec.
Bardzo wazna informacja jest taka, ze jak wlaczam ogrzewanie to 3 sciezki (2 z lewej i jedna z prawej) odmrazaja. Cala reszta nie dziala. Jest to zatem jakis sygnal ze prad dochodzi.
Po pomalowaniu i nie dzialaniu calosci zabralem sie za poradnik (bycmoze ta farba przewodzaca ktora kupilem nie dziala, chociaz watpie, iz pomalowalem ok 15 linni zeby ani jedna nie zadzialala).
W bagazniku sprawdzilem ta kostke zilona czy jets napiecie. Przy wlaczonym silniku i ogrzewaniu jest ok 13-14V.
Nastepnie zdjalem oslonki z tylnego slupka prawego. Przeczyscilem wszytskie przewody. SPrawdzilem, napiecie jest. Pozniej napiecie na stykach przy szybie - jest (ok 13-14V). Sprawdzilem kazdy pasek i o dziwo na wiekszosci pokazuje jakies wartosci, wychodziloby zatem ze ta farba jednak cos przewodzi. Nie wiem jakie tam powinny byc wartosci, ale na niektorch jest w granicach 3-5V, a bodajze na tych co dzialaja ok 0,8V (nie jestem pewien, czy na 100% wiec tym sie nie sugerujcie).
Zdjalem zatem 2 boczek gdzie podobno maja byc 2 inne kostki, ktore sa masa i one moga nie dzialac. No i jak widzicie na zdjeciu (dalem zdjecie co sie dzieje po lewej i prawej stronie) jest tylko wzmacniacz sygnalu antenowego. Nie mam zadnych innych elementow o tkrocy jest mowa w temacie. Zajrzalem znow do bagaznika, poniewaz z tego wzmacniacza idzie jeden kabelek wlasnie w te strone. Wchodzi do jakiegos innego przekaznika. Przeczyscilem na wszelki wypadek kable nawet te, aczkolwiek problem ciagle jest.
Ogrzewanie tylnej szyby nie dziala - poza 3 nitkami (2 z lewej, 1 z prawej) + przy wlaczeniu ogrzewania radio gorzej dziala.
Jakies podpowiedzi gdzie jeszcze szukac i co zrobic?
ZDJECIA: