Wiem że temat już jest dawno
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
"OLD",nie chce zakładać nowego, dlatego też pytania do grona forumowiczów. Moja cieknie wiec nie mam wyjścia

, nie była fizycznie uszkodzona więc poszedł simmering zapewne. Mechanikiem nie jestem z zawodu ale z reguły wszystko sam naprawiam przy Beti, jakieś podstawowe wiadomości posiadam mechaniki pojazdowej wiec przy połączeniu z zapałem powinienem dać radę. Mianowicie :
1. Czy ktoś próbował według instrukcji regenerować jak to jest z tym rozbieraniem tego ustrojstwa.?
2. Czy trzeba jakieś specjalne narzędzia - ściągacze.? Jakieś narzędzia posiadam napewno nie są one w 100% Profi

ale służą, a jak czegoś się nie ma to na biegu kombinuje i dorabia
3. Skąd pozyskać najlepiej cały zestaw naprawczy, czy kolega
"DaRo25" posiada może taki na sprzedaż ewentualnie rozmiary i oznaczenia poszczególnych elementów (znalazłem kilka w hurtowniach i w ASO ale cena zastanawia )
4. I co najważniejsze czy jest to opłacalne.? Czy nie warto się w to bawić jakie jest ryzyko że się może nie udać. Czy jest możliwość że się rozleci podczas jazdy

Jedno koło będzie w prawo drugie w lewo

a może lepiej kupić używkę i liczyć na farta
5. I jeszcze doszły mnie słuchy że istnieje uszczelniacz do uk. wspomagania, testował ktoś i czy skuteczne.
Wszelkie informacje się przydadzą, jeśli uda mi się coś doszkolić to zregeneruje swoją zaktualizuję poradnik
"DaRo25" a może i nawet jak sprawnie pójdzie to jeśli ktoś będzie bardzo zdesperowany to mu zrobię regeneracje oczywiście z jakąś rozsądną cenę a nie jak firmy kasują
Z góry dziękuje:) jak ktoś z sensem pomoże ma u mnie piwo:)
Pozdrawiam