Witam wszystkich, mam kilka spostrzeżeń odnośnie tego tematu i parę uwag....
Miałem problem z ciągle świecącym,prawym światłem drogowym. Do tego wszystkie światła zewnętrzne pulsowały jak w choince.
Jestem winny podziękowania dla autora postu za przedstawienie problemu i podanie rozwiązania
Po przeczytaniu postu, niestety nie odpalały mi się zdjęcia z wykonania naprawy

niemniej jednak postanowiłem zabrać się do poszukiwania słynnego tranzystora "BTS" według róznych opinii, zadowolony namierzyłem sterownik LCM (ten pod schowkiem).... po otwarciu sterownika nie znalazlem w/w tranzystora i był dalej ZONK! Co ciekawe w moim aucie sterownik opisany symbolem LCM okazał się być sterownikiem komfortu i nadaremne były moje poszukiwania

ale nie poddając się drążyłem temat i eureka!! sterownik świateł znajduje się w prawej części słupka, schowany za wykładziną, między schowkiem a podłogą. Po wymontowaniu, zlokalizowaniu tranzystora BTS i wlutowaniu nowego wszystkie problemy ustąpiły.
Ps. Czytając wiele postów stwierdziłem że parę osób popełniło ten sam błąd co ja i dlatego ostrzegam o prawidłowym zlokalizowaniu sterownika świateł. Dalej jest już kaszka z mleczkiem