serfer napisał(a):
Panorafix napisał(a):
Też sobie to strzeliłem+światła dzienne+zamykanie automatyczne po 2 min gdy drzwi nie zostaną zamknięte+dźwięk gdy są drzwi otwarte a kluczyk w stacyjce.Chciał bym to z opuszczaniem lusterka na wstecznym ale nie wiem czego szukać i czy to u mnie zatrybi.
Witam dzisiaj z kolegą doszliśmy chyba jak zrobić opuszczane lusterko po wbiciu wstecznego biegu
dziwiło mnie że ci co mają fotele sterowane elektrycznie to mają tą funkcje jeżeli takowych nie posiadamy funkcji brak
dzisiaj rozwiały się moje wątpliwości dlaczego tak jest a o to i winowajca :

numer 4
Dla samochodów z
Regulacja fotela przedn. elektr. Memory
Sterownik lusterek z pamięcią 61356916054 $125.69
tak więc ten moduł jest odpowiedzialny zarówno za siedzenia elektryczne jak i za pamięć lusterek
kto chętny kupić takowy moduł ?

cena w ASO 380zł
trochę sporo za jedną funkcje opuszczania lusterka ale funkcja fajna
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=EX91&mospid=47672&btnr=61_2123&hg=61&fg=25Czesc chlopaki

Odgrzeje troche kotleta... ale mysle, ze nie ma sensu zakladac nowego tematu skoro tu jest pare cennych informacji.
Powiedzcie mi czy ktorys z Was zalozyl ten modul o numerze 61356916054 oraz przelacznik ten od skladanych lusterek zeby uzyskac opcje opuszczanego lusterka podczas cofania? Chyba ze sam modul i przelacznik nie rozwiaze sprawy jesli nie puscimy dodatkowych kabelkow?
Czy jesli nie posiadam siedzen z pamiecia a dokupie ten wspomniany modul to czy lusterko bedzie sie opuszczalo ? Bo z tego co sie zorietowalem to wlasnie ten modul odpowiada za pamiec siedzien oraz za skladane lusterka elektrycznie (ktorych takze nie posiadam, mnie tylko chodzi o sama fukcje opuszczania lusterka podczas cofania )
Z gory dzieki za jakies wskazowki