Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
maniek6600
|
Tytuł: [E36] Pytanie o regeneracje parownika Napisane: 7 kwietnia 2009, 13:08 |
|
 |
Częsty bywalec |
|
Witajcie.Otóz mam u siebie zamontowany instalacje gazową Landi niestety nie wiem o jakim typie.Gazownik mi tylko powiedział że to landi.Podczas jazdy na gazie auto czasami gaśnie,po przełączeniu na benzynę idzie ok.Więc zakładam iż poszedł parownik ponieważ nie można absolutnie ustawić obrotów i auto na gazie po rozgrzaniu ma 400 obrotów i czasami gasnie.Chciałbym kupić zestaw naprawczy ale niestety nie wiem jaki...Instalacja gazowa to ta 1 generacji z srubką.Jaki muszę kupic zestaw naprawczy?????
_________________ Pomogłem??? - kliknij Pomółgł
|
|
Góra |
|
 |
PAZUREK
|
Tytuł: Napisane: 7 kwietnia 2009, 19:40 |
|
 |
Forumowicz |
Wiek: 52 Posty: 383 Lokalizacja: Piaseczno/Bogatki Moje BMW: E36 Kod silnika: M50B20
|
zestaw naprawczy do lavato 90zł plus robotai regulacja 100zł a nowy porownik 240zł przemyśl to .Ceny do landi są podobne
|
 |
maniek6600
|
Tytuł: Napisane: 7 kwietnia 2009, 21:10 |
|
 |
Częsty bywalec |
|
Robocizna i regulacja odpadaja.Mam kolege a poza tym wymiana membran to nie takie arcy trudne zadanie....Czekam na inne opinie
|
|
Góra |
|
 |
maniek6600
|
Tytuł: Napisane: 8 kwietnia 2009, 22:32 |
|
 |
Częsty bywalec |
|
CZy ktos po zdjeciach z kolegów jest w stanie poznac jaki zestaw naprawczy mam kupic?
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|