Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
romanw
|
Tytuł: [E34] 520 ile moze spalic Napisane: 12 sierpnia 2008, 01:52 |
|
 |
Forumowicz |
|
Witam obecnie jezdze audi 80 b3 1.8 91r z instalacja gazowa 1 generacji po miescie pali nie wiecej niz 10l lpg no chyba ze stoi sie w korkach moje pytanie dotyczy bmw e34 z silnikiem 2l 12zaworowym rowniez z instalacja lpg do tej bmki musze doplacic 2tys na zamiane ale nie to jest dlamnie najwarzniejsze tylko ile te auto moze spalic po miescie oczywiscie lpg dodam ze jest na alu 16 z dosc szerokimi oponami
|
|
Góra |
|
 |
thcrew
|
Tytuł: Napisane: 12 sierpnia 2008, 04:57 |
|
 |
Forumowicz |
|
jak w korku to pewnie z 13-14 wezmie, pod warunkiem prawidlowej instalacji....zalezy od instalacji, od jej regulacji...
jedna taka bema moze wziac 10 inna 20... nie ma reguly...
|
 |
maaaad
|
Tytuł: Napisane: 12 sierpnia 2008, 06:39 |
|
 |
Naczelny bimbrovnik |
 |
Posty: 9076 Lokalizacja: PTU Moje BMW: e30 Kod silnika: m52b28 Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
|
Mam ten silnik w e30. Pali mi 12-13 litrów po mieście. Tak więc przygotuj się na spalanie nawet ok. 14-15 l LPG.

One redline a day keeps a mechanic away.
|
|
Góra |
|
 |
czesiio
|
Tytuł: Napisane: 12 sierpnia 2008, 06:58 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Wiek: 40 Posty: 1868 Lokalizacja: Otwock Moje BMW: Wierne Kod silnika: M52B28
|
miałem podobny silnik w e30 i paliła mi gazu ok 13 l bez znaczenia jak jeździłem i gdzie. w e34 bedzie palił z litr wiecej niz w e30
_________________ [you] zobacz moje E36 coupe na syndykacie lub na 3er lub na sporcie
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|