Witam! Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym się ze wszystkimi przywitać

:D:D. Przymierzam się do kupna e38 740IL Long chciałem sobie je przywieść podczas wyjazdu do Niemiec w czasie ferii. Tylko że różne źródła podają całkiem różne wyniki spalania. Na jednym z portali wyczytałem że ciężko jest na trasie zejść poniżej 16 l benzyny i że po mieście pochłonie nawet 29 l, druga opinia na tym portalu podaje że 750IL można zejść do 9 na trasie. Jeśli ktoś ze społeczności ma/ miał styczność z tym samochodem i może powiedzieć ile to tak naprawdę spala to byłbym wdzięczny. I nie chodzi mi o odpowiedzi typu że szwagier mojego kuzyna ma kuzyna, który ma wujka, którego szef miał kiedyś kolegę co posiadał takie bmw ale sprzedał po tygodniu bo za dużo paliło ale zrobił nim tylko 80 km. Na jednym z forów dostałem taką odpowiedź, mi jednak bardziej chodzi o kogoś kto tym jeździł bo wydatek jest spory, znalazłem ładną 740IL Long z 2001 a jak wiecie to autko trochę kosztuje. Z góry dzięki. Pozdrawiam