beton napisał(a):
no to moze dzwoniąc do Link4 popros o jeszcze jakąs znizke, zapytaj sie czy mozesz skorzystac, moze wtedy cena bylaby dobra. Znalazlem u nich na stronie:
http://www.link4.pl/html/art_2_1_jak_to_dziala.html z prawej na dole strony jest ramka z promocjami tylko do OC....
Sluchaj ja sie o to zawsze pytam, zreszta sami mi proponowali jakies znizki, tylko jak uslyszeli jaka mam skladke u agenta zrezygnowali bo powiedzieli ze tego nie przebija

. Nie wiem cos sie tak na nich uparl? Pracujesz w linku czy cos? Ja sprzedaje ubezpieczenia jednej firmy ale nie upieram sie ze sa najtansi/najlepsi itp. W niektorych przypadkach sa super w innych polecam pojscie do konkurencji bo tam klient moze miec duzo lepsza oferte.
Co do ramki z promocjami: zwykle TU takze przenosza znizke z OC na Ac nie ma wielkiego szalu. Znizka za to ze jestes rodzicem w niektorych firmach tego nie biora pod uwage w innych TU znizka moze byc wieksza niz 5%. Znizka na kolejne auto w zwyklych TU rowniez jest wieksza niz w Link4 jesli tylko sa przewidziane w OWU.