Baron napisał(a):
Tym wszystkim, którzy twierdzą, że OC jest dla kogoś innego i niech się z nim buja - życzę, żeby też trafili w razie jak ktoś im coś zrobi z autem, na jakieś towarzystwo moje-twoje i wtedy płakali czekając z autem u mechaniora 2 miesiące...
OC jest też po to, żeby ten kto ma od nas dostać odszkodowanie nie wjechał nam na chatę, bo mu jakaś samopomoc, czy cuś tam innego nie chce płacić z naszej polisy
Ni wspomnę już nawet o NNW, bo o dożywotnią rentę to może nas skarżyć nawet dobry kumpel, kiedy mu się coś stanie w naszym aucie z naszej winy ( albo jego rodzina po trupie ).
Pozdrawiam, Agent Allianz ,
Ps. Ja mam na E34 OC w Allianz Direct i jest ok.
no skoro jesteś agentem , to musisz zrażać wszystkich do innych firm
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
, to jest podświadomy marketing.
Ja zawsze ubezpieczałem najtaniej jak się tylko da , i narazie odpukać mam 60% znizek już bardzo długo i jeżdzę jak wariat więc jeszcze nikogo nie naraziłem na to by musiał odbierać odszkodowania z mojeje ubezpieczalni

, bo poprostu nie tłukę , a raczej kilka razy tłukli juz do mnie i zawsze z ubezpieczalni niezle się obłowiłem bo robię sobie z autami sam.
a co do pzu , alianz i innych "potentatów" to ja im już podziękowałem daaaaawno temu

, bo składki jakich żądają , oraz problemy z jakimikolwiek formalnościami to jest poprostu porażka

.