Bierz radio ori z mp3. Takie jest moje zdanie, sam mam zmieniarke i powiem Ci, ze:
1. Zonglerka plytami - mimo iz wchodzi ich 6 i na kazda plytke ok. 15 utworow (wiadomo mozebyc mniej moze byc wiecej, w zaleznosci od dlugosci

pisze orientacyjnie) to na jedna plytke CD-R nagrasz ze 3 razy tyle utworow mp3
2. Latwiejszy dostep - plytke zmieniasz sobie w kabinie, a nie w bagazniku, co np. gdy pada deszcz, a chcesz zmienic plyte jest troche denerwujace
3. Jak ktos wyzej slusznie zauwazyl, sprzet audio seryjnie wypuszczany (niedotyczy Harman Kardon) specjalnie nie poraza jakoscia dzwieku, wiec lepiej kierowac sie funkcjonalnoscia, bo jakosc czy to ze zmieniarki czy z CD-mp3, czy z adaptera mp3 bedzie podobna, sam sie zastanawiam nad adapterkiem, bo to dosyc wygodna opcja
Niektorzy pisza, zeby zmienic radyjko na jakies firmowe, w sumie to dobra opcja jesli chodzi o jakosc, ale niekoniecznie jesli chodzi o wyglad. Ja np jestem zdania ze do beemki tylko radio ori

EDIT:
Niedoczytalem, ze nie masz instalacji pod zmieniare. W takim razie ja bym sobie calkowicie ja odpuscil, i bral radio ori CD-mp3, bo tylko wyjmujesz radyjko (co i tak musialbys zrobic zeby podlaczyc zmieniare), a nie musisz sie bawic w puszczanie instalacji i robienie miejsca w bagazniku.