Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
maly1-81
|
Tytuł: [E39] Problem z zamknieciem panelu od navi 16:9 Napisane: 16 października 2010, 00:49 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Witam.
Jestem nowym posiadaczem E39 z navigacjią 16:9 uchyliłem panel a teraz nie wiem jak go spowroem zamknąć. Naciskałem już wszystkie przyciski i żaden nie zamyka tego panelu. W górnym prawym rogu miga mi środkowa dioda. Proszę was o POMOC jak zamknąć ten panel, który jest teraz cały czas uchylony.
|
|
Góra |
|
 |
prokot
|
Tytuł: Re: POMOCY!!!!! Problem z zamknieciem panelu od navi 16:9 Napisane: 16 października 2010, 09:22 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Posty: 550 Lokalizacja: Gliwice Moje BMW: nice one! Kod silnika: S65B40
|
Hmmm, dziwne. Normalnie panel zamyka się tym samym przyciskiem bądź sam się zamyka po ok 30 sekundach. Wiadomo że coś się zepsuło. Jak naciskasz przycisk uchylenia panelu to słyszysz zeby silniczek elektryczny pracował? Może zębatka jest wyszczerbiona, albo sprawdź bezpieczniki.
|
|
Góra |
|
 |
maly1-81
|
Tytuł: Re: POMOCY!!!!! Problem z zamknieciem panelu od navi 16:9 Napisane: 16 października 2010, 10:49 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Niema żadnej reakcji. Pytanie jak odłącze zasilanie z radia i potem je podłącze to paneś się schowa automatycznie.
|
|
Góra |
|
 |
perazz
|
Tytuł: Re: [E39] Problem z zamknieciem panelu od navi 16:9 Napisane: 9 listopada 2010, 02:41 |
|
 |
Pierwsze kroki |
 |
Wiek: 36 Posty: 78 Lokalizacja: warszawa Moje BMW: e39 540i
|
odepnij kleme oad aku i na nowo zadzialaj jak nie pomorze to mechanizm spad z takiej malej gumki
|
|
Góra |
|
 |
maly1-81
|
Tytuł: Re: [E39] Problem z zamknieciem panelu od navi 16:9 Napisane: 24 marca 2011, 20:56 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
witam po dluzszej przerwie. klemy byly odpinane nic nie pomoglo. jutro sie wezme za rozbiorke radja.
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|