Dobra juz mam założony i jest git, mam 2 piloty LCD
GPS-mam takie cos ukryte w aucie nie powiem gdzie
I jak nacise taki guzki na pilocie to zaraz na wyswietlaczu pilota pojawiaja mi sie szczegółowe informacje gdzie w tej chwili samochód sie znajduje.
Jak mi ukradna auto-(mam nadzieje ze bedzie to niemozliwe

), to jak do 2km nacisne pilot to tak jak mówiłem nie wyjda z auta, bo te cypelki tez sie blokuja,aby sobie recznie nie otworzył

, mam ustawione ze co 2 godziny samoczynnie wyswietla sie mi na pilocie gdzie samochód sie znajduje i do tego pilot swa razy zapiszczy, mam takie coś jeszcze jak znajdywanie samochody ze jak nacisne dwa razy na guzik, auto dwa razy zapiszczy i 2 razy zamiga swiatłami-przyda sie jak pojade do Marketu juz nie raz zgubiłem auto
Jak zapomne zamknąc auto, samocvzynnie zamknie sie za 45sekund i na pilocie wyswietla sie Car is Locked-jakos tak
Samoczynnie auto zamyka mi sie podczas stania gdzies dłużej niz 20sekund, jak otworze wczesniej drzwi to auto sie nie zamknie8)
Co tam było, aha wkurza mnie to ze nie dało sie zrobić aby bagaznik sie sam otwierał, a była taka mozliwośc elektryk powiedział mi ze BMW ma wsyztsko na MINUSIE, i nie da sie zrobić aby bagaznik sie sam otwierał

po nacisnieciu przycisku,przezyje jakoś

- niech odda 100zł bo bez bagaznika powinno byc taniej
No to narazie tyle jak zerkne do instrukcji to jeszcze cos dopiesz, a i te piloty LCD są z tytanu