Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
PalMac
|
Tytuł: [E46] Przednia lampa, zmiana żarówek Napisane: 30 maja 2013, 10:42 |
|
 |
| Forumowicz |
Wiek: 38 Posty: 157 Lokalizacja: Mazowieckie Moje BMW: Klekot coupe
|
|
Witam. Poprzedni właściciel mojego e46 coupe wstawił hidy. Jako że ogólnie do niczego według mnie się to nie nadaje, potrzebuje przewrócić org. żarówki, bodajże H7(czy H1?). I teraz mam problem. Bo nie wiem jak wygląda org mocowanie żarówki w kloszu coupe. Czy mógł by mi ktoś zrobić tego zdjęcie. Teraz jest tam od groma jakiś kabelków owiniętych izolacją. Drugie pytanie to takie w jaki sposób jest doprowadzone napiecie do żarówki org. Jest tam jakiś adapter? Prosiłbym o fotke.
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
|
|
| Góra |
|
 |
|
mechest
|
Tytuł: Re: [E46] Przednia lampa, zmiana żarówek Napisane: 30 maja 2013, 20:49 |
|
 |
| Częsty bywalec |
Wiek: 36 Posty: 558 Lokalizacja: Boguszewiec/płock Moje BMW: e36 Kod silnika: m42b18 Garaż: obalił się;-)
|
|
ori żarówa to h7
_________________ 1.6 to nie wiele, ale toczy swoje fele
|
|
| Góra |
|
 |
|
PalMac
|
Tytuł: Re: [E46] Przednia lampa, zmiana żarówek Napisane: 31 maja 2013, 13:06 |
|
 |
| Forumowicz |
Wiek: 38 Posty: 157 Lokalizacja: Mazowieckie Moje BMW: Klekot coupe
|
|
ogarnięte. do zamknięcia.
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
|
|
| Góra |
|
 |
|
wandii
|
Tytuł: Re: [E46] Przednia lampa, zmiana żarówek Napisane: 1 czerwca 2013, 17:13 |
|
 |
| Zacna persona forum |
|
|
Przekręcasz w lewo taki plastikowy pierścień na około oprawki.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|