Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Darek Odziem
|
Tytuł: [e36] coupe94r jak poprowadzony jest kabel antenowy Napisane: 24 września 2007, 20:51 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
witam mam problem z odbiorem radia w samochodzie ,tylko szumi zamierzam zbadac kabel czy moze czasem nie jest przeciety.zastanawiam sie ktoredy jest poprowadzony pod ktorymi listwami
_________________ witam
|
|
Góra |
|
 |
Czarny
|
Tytuł: Napisane: 24 września 2007, 21:23 |
|
|
a antene masz z lewej strony w bagazniku jak sedanie si? czyli idzie od lewej strony przy listwach pod drzwiami, tak jak głośniki i cała masa innych kabli.
|
|
Góra |
|
 |
Tomas_M5
|
Tytuł: Napisane: 27 września 2007, 15:50 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
ja tez w E36 coupe mam kłopoty z odbiorem radia, co prawda gra ale tak na granicy szumu i grania. radio ma wskaźnik poziomu mocy fal i pokazuje jedną kreske albo zero. czy to standard w E36 czy mam szukac gdzie jest problem? a moze jakies podpowiedzi?
_________________ .....:::::::: em fynf ::::::::.....
|
|
Góra |
|
 |
Tomas_M5
|
Tytuł: Napisane: 27 września 2007, 16:00 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
takie małe te obraz,i ze nic nie widać, czy to jest ten kabel co jest przy antenie? taki czarny? to ma być do plusa?
Ostatnio edytowano 27 września 2007, 18:25 przez Tomas_M5, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
Tomas_M5
|
Tytuł: Napisane: 27 września 2007, 16:31 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
dzieki wielkie, wskaźnik w RMF wskpoczył z jednej kreski na maxa od razu, wszystko było ok ale standardowo w przejsciówce ISO kabel "remote antena" nie jest podpięty.
Ostatnio edytowano 27 września 2007, 18:25 przez Tomas_M5, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|