Witajcie,
Od zeszłego roku walczę z elektryką szyb w E87. Co jakiś czas wyskakuje komunikat "Anti-Trap Windows System Malfuncion". Za pierwszym razem wystarczyło zakodować przyciskami od otwierania/zamykania szyb. Pomogło. Po raz drugi błąd był na tyle poważny, że musiał interweniować elektryk samochodowy i zakodować szyby komputerem - poszło gładko. Niestety, teraz nie pomaga już nic a co gorsze komunikat z błędem wyświetla się co 15s, do tego nie otwierają się tylne szyby.
Dwóch mechaników twierdzi, że do wymiany moduł komfortu. OK, pojawia się tylko jeden problem. Jaki kupić? Wydawało mi się, że to jest łatwa odpowiedź ale jednak nie
Oryginalnie mam zamontowany - 61 35 6 955 002. Gdy wpiszę ten numer w RealOEM pojawia się się informacja, że jest pełno zamienników i niektóre są zamienne a niektóre nie

Bardzo proszę o pomoc jaki moduł mogę kupić

Jeszcze raz: oryginalnie zamontowany moduł ma numer 6955002, VIN mojej Bety: VA00279.
Z góry dzięki za pomoc

PS Mój mechanik miał pod ręką 3 moduły od E90 i akurat żaden nie chciał z moją współpracować.
PPS Dokopałem się do informacji, że istnieją moduły oznaczone L oraz H. L=low, H=high, dla mojej wersji powinien być H gdyż ma bogate wyposażenie. Prawda czy mit?