Witam serdecznie,
Potrzebuję pomocy z moją f30. Jeżeli możecie polecić mi kogoś w Warszawie, który kompleksowo zajmie się tymi drobiazgami będę wdzięczny

.
Po krótce opiszę co się dzieje.
1. Pierwotnie w samochodzie była zainstalowana mała nawigacja, poprzedni właściciel zmienił ją na duża ale "dzięki" tej modyfikacji dźwięk w samochodzie jest bardzo słabej jakości. Czasami bywa tak, że załączają się wszystkie głośniki i dźwięk słychać prawidłowo ale to dosłownie na ułamek sekundy.. Dodatkowym mankamentem jest to, że podłączenie usb znajdujące się w schowku nie działa - komputer go zwyczajnie nie wykrywa.
2. Licznik kilometrów pokazujący "zjazd do serwisu" zatrzymał się w jednym punkcie na 2 tygodnie, pomimo, że samochód był normalnie eksploatowany. Całe szczęście już się odblokował

- w każdym razie taka usterka miała miejsce.
3. W żaden sposób nie można zresetować ciśnienia w oponach. Komputer cały czas "oblicza". Zdarzyła mi się taka sytuacja, że komputer zasygnalizował spadek ciśnienia w oponach i zasugerował zatrzymanie samochodu. Ciśnienie w oponach okazało się być na prawidłowym poziomie.
Pozdrawiam,
Piotrek