Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mulder
|
Tytuł: [E39] NAVI 16/9 MK3 złe pozycjonowanie Napisane: 16 lutego 2009, 13:39 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Wiek: 44 Posty: 640 Lokalizacja: Bydgoszcz (4DON) Moje BMW: e28 Kod silnika: m30b35 Garaż: E28 M535i E39 B10 V8 R56 1.6D
|
Witam!!
mam taką NAVI jak w tytule i ostatnio pojawił się problem z jej pozycjonowaniem tzn, mapa najaktualniejsza jaka istnieje... (podobno) jednak jadąc główną drogą na nawigacji pokazuje mi że znajduję się ok 150 metrów po prawej stronie, czyli ewidentnie poza drogą... czy ktoś ze znawców jest w stanie mi podać co może być przyczyna?
_________________ Черный Bymep

Ostatnio edytowano 16 lutego 2009, 16:25 przez mulder, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
 |
Gumiś
|
Tytuł: Napisane: 16 lutego 2009, 15:52 |
|
 |
Przyjaciel forum |
 |
Wiek: 36 Posty: 7390 Lokalizacja: Lublin Moje BMW: E91 LCI Kod silnika: N53B30A Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
|
Ale zawsze sie tak dzieje? czy tylko czasami? Bo mi sie tak czasami dzieje w przenośnej navi, to podobno od tego jak chwilowo traci sygnał z satelity (chociaż coś dziwnie mi to brzmi. traci a jednak pokazuje?)
PS. Gdzie/jak nabyłeś aktualną mape od E39? Ew. za ile?

Typer EURO 2016 - I miejsce
|
|
Góra |
|
 |
mulder
|
Tytuł: Napisane: 16 lutego 2009, 16:27 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Wiek: 44 Posty: 640 Lokalizacja: Bydgoszcz (4DON) Moje BMW: e28 Kod silnika: m30b35 Garaż: E28 M535i E39 B10 V8 R56 1.6D
|
mapa jest z paru wątków powyżej, natomiast przesuwa mnie zawsze jak jadę ok 3-4 km prosto to od razu wywala mnie o te 150 m na prawo od trasy, może to wina anteny?
_________________ Черный Bymep

|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|