BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 13:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [e46] zmieniarka - wzmacniacz
PostNapisane: 29 kwietnia 2009, 12:44 
Forumowicz

Moje BMW: 320 D 136hp
Witam!!!

Chcialbym zakupic zmieniarke do E46 - ki, wyczytalem ze do standardowego radia ktore jest zamontowane pasuja tylko orginalne zmieniarki, czy ktos dokupowal do swojego autka takowa rzecz jakie sa koszta, czy mozna ja zamontowac samemu czy lepiej udac sie do serwisu...
2- ga sprawa posiadam wzmacniacz wraz z skrzynia marki Alpine rownierz chcialbym to podlaczyc do tego radia czy istnieje takowa mozliwosc gdyz jeden pan w sklepie powiedzial ze jest to niemozliwe, ze wzgledu na jakies wzmacniacze ktore sa zamontowane gdzies w BMW - ciezko mi bylo go zrozumiec.

dziekuje z gory za wszelkie informacje

pozdrawiam
Marcin

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwietnia 2009, 16:24 
Forumowicz

Jaki model masz tego radia , jeśli chodzi o zmieniarkę to mam taką do sprzedania za 350 zł stan idealny kompletna

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwietnia 2009, 17:03 
Pierwsze kroki

ja pytalem na serwisie ile kosztowalaby zmieniarka do e-46..koles mi powiedzial ze kolo 2500zl..ale w tym okablowanie mocowanie zmieniarki i wszytskie inne rzeczy..generalnie komplet...
Spider IRL, a wiesz czy masz pociagniete fabrycznie kable do zmieniarki do bagaznika?i ze potrzebujesz tylko zmieniarki?...bo co Ci po samej zmienairce jak nie ma reszty? :zdziwko:

Elerro, ja chetnie bym kupil od Ciebie zmieniarke jesli jest dobra, jak piszesz :)

Rozmiar felg: 7Jx16" o odsadzeniu ET=20
Felgi Made In Germany
Opony 225/55/R16 Continental (5,5mm bieznik)
Felgi w stanie idelanym, bez zadrapan czy zarysowan, nie spawane i sa PROSTE!!!

Wiecej szczego³ów na PW!!!

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwietnia 2009, 17:18 
Forumowicz

nie widze problemu , uchwyt do zmieniarki też mam ............. okablowanie , hmm musiałbym zobaczyć jak to zdemontować ale może sie da ale to juz nie jest w cenie zmieniarki , pewnie sie dogadamy :)

zmieniarka jest w idealnym stanie wszystko pieknie działa , nie jest zniszczona bo nie ma jak się zniszczyć ( jest przecież zabudowana boczkiem ) jest komplketna ( z magazynkiem ) sprzedaje tylko dlatego że zmieniłem radio ... nawet jeszcze jej nie wykręciłem z auta jeździ u mnie w e46 touring..........

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1