Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
M-Technic
|
Tytuł: [E36] monitor zamiast panelu klimy i radia Napisane: 17 maja 2009, 15:59 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Posty: 20 Lokalizacja: Warszawa Moje BMW: 325 Kod silnika: s50b30us
|
witam moze ktos widzial gotowa ramke na monitor 7-8 cali do zamontowania w miejscu na klime i radio?? teraz mam zamontowany w miejscu komputera ale nie jest to za dobre miejsce i wiem ze przeloze tylko pytanie idzie kupic gotowca czy musze rzezbic z zywicy?
_________________ Naprway i tuning BMW  Swapy
|
|
Góra |
|
 |
Debe116
|
Tytuł: Napisane: 17 maja 2009, 18:14 |
|
 |
Forumowicz |
Wiek: 47 Posty: 126 Lokalizacja: Rzeszów Moje BMW: było E39, jest E70 Kod silnika: było M52B20
|
Szukaj na ebay u nas raczej nie znajdziesz
|
|
Góra |
|
 |
wonsz_i_pajonk
|
Tytuł: Napisane: 20 maja 2009, 17:02 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
ja kiedyś szukałem takiej amki z tym ze do radia bo miałem radio 2din Kenwooda wsadzone... kombinowałem co niemiara żeby je wepchać ale weszło.
Tylko ramki nie mogłem nigdzie dostać...
Myśle że prędzej zrobisz z żywicy ale powodzenia w szukaniu
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|