fuckatak napisał(a):
no w przyszlosci full audio z tym ze wzmocnienia i glosniki w terminie pozniejszym obecnie bardziej wizualnie czyli jak wspominalem - jakis ciekawy wyswietlacz na panelu, moze to byc nie oryginalny odtwarzacz taki jak posiada plastikmen ale zeby byla opcja zestrojenia tego jakos z obsluga radia z kierownicy no i zeby mial wyjscia na 2 dodatkowe wyswietlacze ktore juz posiadam w zaglowkach
mimo to preferowalbym jakis oryginalny wyswietlacz z e46 z jakiegos anglika czy cos dokupic takiego - mysle ze wtedy latwiej rowniez by bylo podpiac do niego jakas nawigacje
narazie wdrazam sie w ten temacik wiec jeszcze wiem niewiele, ale szukam jakiegos ciekawego rozwiazania z ktorym jakos samemu moglbym podolac przy podlaczaniu

witam
temat przerabiałem jakiś czas temu,mogę powiedzieć że:
-ori monitor ma jedunie cd lub kasetę,musi być rozbudowany zestaw aby to ruszyło dvd,no i sterowanie jakoś mi nie podeszło,wolę jednak szybszy i bardziej przyjemny w obsłudze monitor dotykowy
- kompletny zestaw navi to ok 3.5-4 k pln
- jak nie masz doświadczenia to raczej samemu nie polecam zakładać,to nie wymiana głośników
Ostatecznie zdecydowałem na Pioneer avicf900bt
Czyta wszystko,usb ,sd,bluetooth,navi no i koszt ok 2k (półroczny,nowy x2

)
Jedynie trzeba troszkę sie namęczyć z montażem ale warto
Za tydzie podłączam adapter i bedzie obsługa z kiery
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E39-E38-NAVIG ... 1e597bdf8cśrednia cena za komplet- nie wiem jak tam z alledrogo??
Oczywiście wybór należy do Ciebie
Powodzenia