BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 maja 2025, 11:00

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E36] Problem z ogrzewaniem i szybą
PostNapisane: 14 marca 2010, 22:42 
Poszukaj zanim zapytasz

Witam Wszystkich!

Chciałem prosić Was o pomoc. Otóż mam 2 problemy w mojej E36 320i Coupe w automacie. Pierwszy to taki, że nawet jak silnik się rozgrzeje prawidłowo, przejadę ponad 50km i więcej i chcę puścić ciepłe powietrze na kabine to leci tylko zimne, jak przełączam żeby dmuchało na szyby, leci cieplutkie i szybko robi się ciepło. Dlaczego na kabinę i na nogi leci zimne nawet jak jest ustawione na czerwonym? Auto rozgrzane jak powinno. Ściągałem schowek pasażera i patrzałem czy linka się nie odpięła i czy ten cały mechanizm chodzi, jest ok niby wszystko. Co to może być? Naprawdę uporczywy problem zwłaszcza w zimę...

Drugi problem to elektryczna szyba pasażera. Żeby ją otworzyć albo zamknąć muszę klikać kilka razy, bo schodzi co hmm strzelam 5cm. Muszę klikać tak aż zejdzie na sam dół bo schodzi co 5cm i staje w miejscu i muszę znów przyciskać... Zmieniałem już przycisk ale nic nie dał. Czy wiecie w czym tkwi problem?

Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc! Dziękuje bracia :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: [E36] Problem z ogrzewaniem i szybą
PostNapisane: 14 marca 2010, 23:08 
Forumowicz

Moje BMW: e39 520i
O ogrzewaniu już było,powinno grzać też na nogi ale na kabina raczej nie, sprawdz elektrozawory choć to raczej wina linek lub mechanizmu albo czujnika temperatury.
A z tą szybą sprubój trzymać mocno i długo przyćisk żeby zaprogramować tą szybe.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1