BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 maja 2025, 11:13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E36] 316 Car audio
PostNapisane: 4 kwietnia 2010, 22:18 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 316
Witam, proszę o pomoc w wyborze sprzętu do mojej E36 316 `93r. Na razie wybrałem radio Pioneer DEH-2200UB, tu adres http://www.pioneer.pl/pl/products/25/121/61/DEH-2200UB/index.html . Chciałbym żebyście mi polecili do tego jakieś głośniki na przód i tył a i żeby w niedalekiej przyszłości dało się do tego bez problemów podłączyć wzmacniacz i subwoofer (tuba). Zależy mi na tym, żeby było głośno, dźwięk nie rozsypywał się, nie przerywał, nie trzeszczał, żeby był dobry, mocny bass (najlepiej tylne głośniki, nie przednie). Jeśli ktoś się zainteresuje tematem, z góry dziękuję, chciałbym móc się odwdzięczyć:)
Pozdrawiam,
Rambo.

EDIT CONDOR: Przypominam o prawidlowym tytulowaniu tematow. Dziekuje ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: E36 316 Car audio
PostNapisane: 5 kwietnia 2010, 10:28 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E36&E46&F30
Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
Nie poczytałeś forum toi raz. Nie określiłeś gustu muzycznego jaki preferujesz to dwa. Nie określiłeś w jakim nadwoziu masz autko to trzy. Nie określiłeś jaka sumka wchodzi na początek to cztery. Chcesz zmieniać/ przerabiać miejsca na głośniki czy to ma mieć swoje standardowe miejsca ?

PostNapisane: 5 kwietnia 2010, 10:59 
Forumowicz

Moje BMW: E30
Kod silnika: M40B16
Dla mnie temat do usunięcia.

"Gdyby Bóg popierał przedni napęd chodzilibyśmy na rękach"

PostNapisane: 5 kwietnia 2010, 12:45 
Pierwsze kroki

Witam Szczurek1986 - dzięki za to że napisałeś, zainteresowałeś się oraz najbardziej za to, że przypomniałeś mi czasy szkoły, kiedy to nauczyciele wytykali mi wszytsko i karcili za byle co :-)
Wracając, nie mam zamiaru się Ciebie czepiać, mówisz że nie czytałem forum O.K. - prawda, od wczoraj niezdążyłem zbytnio się z nim zapoznać, trochę także świętowałem z okazji Wielkanocy. Nie określiłem gustu muzycznego - prawda. Te głośniki powinny zagrać wszystko, nie kupię przecież nic z bazarku u Ruskich (nie obrażając ich, czasem mają fajne rzeczy). Suma nie gra roli w tej chwili, na razie tylko przebieram w możliwościach. Oczywiście że miejsca na głośniki można przerobić, a wręcz trzeba. Są zbyt małe aby umieścić tam jakieś sensowne głośniki.

Downloader - :rozpacz:

Pozdrawiam,
Rambo

P.S. Autko to Sedan

Ostatnio edytowano 5 kwietnia 2010, 12:55 przez Rambo102, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 kwietnia 2010, 12:49 

Moje BMW: E39 @ e46 @ e36
Kod silnika: m52b20 @ m43b16
Takich tentów było i jest wiele... Wystarczy poszukać poczytać, i na pewno się dowiesz co i jak zrobić żeby było ok... :]

Moja e39
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93561

Moja 19letnia e36 (niestety aktualnie już była)
viewtopic.php?f=6&t=104802&p=1262357#p1262357

PostNapisane: 5 kwietnia 2010, 12:58 
Pierwsze kroki

COUPE napisał(a):
Takich tentów było i jest wiele... Wystarczy poszukać poczytać, i na pewno się dowiesz co i jak zrobić żeby było ok... :]

Gdybym się na tym znał, nie zawracałbym tu głowy nikomu, uwierz wolałbym złożyć ten zestaw sam. Może i były jakieś tematy, ale jak się do nich dostać, pokaż mi. A i jeszcze - słyszałem że wszystko zależy od tego, jakie radio się wybierze, chodzi o moc wyjściową radia i o jego wyjścia, także inne tematu nie wiele tu dadzą, jak widzisz:)
Pozdrawiam,
Rambo.

PostNapisane: 5 kwietnia 2010, 14:36 

Jeśli masz tak dużo fundusze na ten cel to najlepiej pojedź do jakiegoś zakładu Car Audio tam Ci doradzą zaprezentują kilka zestawów będziesz wiedział jak co gra. Mówisz żeby Ci pokazać kilka tematów audio? Po prostu poczytaj parę stron forum właśnie w tym dziale w którym napisałeś swój post i już będziesz mieć w miarę naświetloną sprawę.

PostNapisane: 5 kwietnia 2010, 14:47 
Pierwsze kroki

Skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia to po prostu nie wypowiadaj się i to samo się tyczy kolegi "Download".

PostNapisane: 5 kwietnia 2010, 20:55 
Forumowicz

Moje BMW: 316i E36
Kod silnika: M43
Rambo102 napisał(a):
Skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia to po prostu nie wypowiadaj się i to samo się tyczy kolegi "Download".

Trochę szacunku kolego do userów którzy są tutaj od dawna. :cisza: Tematów o car audio na tym forum była masa. Wystarczy w "szukaj" wpisać i poszperać.

PostNapisane: 6 kwietnia 2010, 12:01 
Pierwsze kroki

MauerFranz napisał(a):
Rambo102 napisał(a):

Trochę szacunku kolego do userów którzy są tutaj od dawna. :cisza: Tematów o car audio na tym forum była masa. Wystarczy w "szukaj" wpisać i poszperać.

Nie wiesz, to też się nie wypowiadaj. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, nie obchodzi mnie że siedzicie tutaj od dawna, a kolegów to ty sobie na placu zabaw poszukaj, szczeniaku. Zresztą nie będę z wami dyskutował.
Co to za zgraja tutaj siedzi w tym dziale, żadni z was fachowcy. Czytałem inne tematy i jedne i te same osoby się non stop wypowiadają ( szczurek i download), nie macie co robić chyba i wam się nudzi. Powtarzacie to jak traume, poszukaj sobie itp. ciągle ten sam tekst, jak kopiuj wklej ha ha. Szkoda gadać, wpierniczacie się w każdy temat i robicie łaskę.

Dowidzenia!!!

PostNapisane: 6 kwietnia 2010, 15:01 

Dla Ciebie nie Szczurek tylko Pan Szczurek. Dlaczego ciągle jest pisane to samo ? A dlatego że ciągle są te same pytania. Ja Ci piszę o odsłuchu (co jest dość istotne w wyborze CA) a Ty szukasz problemu. Polecam Ci cały sprzęcik Boschmana będzie grał elegancko tylko musisz patrzeć dokładnie żeby wybrać ten sprzęt w którym na pudełku ma najwięcej zer po jedynce...hmm takiej odpowiedzi oczekiwałeś ?

PostNapisane: 7 kwietnia 2010, 22:40 
Forumowicz

Moje BMW: 316i E36
Kod silnika: M43
Rambo102 napisał(a):
MauerFranz napisał(a):
Rambo102 napisał(a):

Nie wiesz, to też się nie wypowiadaj. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, nie obchodzi mnie że siedzicie tutaj od dawna, a kolegów to ty sobie na placu zabaw poszukaj, szczeniaku. Zresztą nie będę z wami dyskutował.
Co to za zgraja tutaj siedzi w tym dziale, żadni z was fachowcy. Czytałem inne tematy i jedne i te same osoby się non stop wypowiadają ( szczurek i download), nie macie co robić chyba i wam się nudzi. Powtarzacie to jak traume, poszukaj sobie itp. ciągle ten sam tekst, jak kopiuj wklej ha ha. Szkoda gadać, wpierniczacie się w każdy temat i robicie łaskę.

Dowidzenia!!!

Nie muszę chyba już dalej komentować Twojego poziomu... :szok: :zdegustowany:

PostNapisane: 8 kwietnia 2010, 08:51 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
Rambo102, dziecinada.... radzę zmień piaskownicę... :mur: :mur:

do zamknięcia!

Obrazek

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1