Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
rubix
|
Tytuł: [E46] Problem z pilotem Napisane: 17 czerwca 2010, 15:36 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Wiek: 38 Posty: 18 Lokalizacja: Tarnowskie Góry Moje BMW: E46 sedan Kod silnika: m47n
|
Witam Kupiłem mojego BMW z dwoma kluczykami. Jeden wygląda jak z malucha a drugi jest normalny ale nie działają nim funkcje z pilota ;/ Byłem w 1 warsztacie w 2 i nic nie wymyślili nowego . W końcu znalazłem elektronika-magika który naprawili pilot . Na drugi dzień okazało się ze jak najbardziej pilot działa ale nie czyta imobilajzera i samochodu nie pali . Wiec zostałem dalej przy kluczu z malucha ! Moje pytanie brzmi czy znacie jakiegoś specjalisty ze śląska który może naprawić mój stary kluczyk ewentualnie u którego będzie można dokupić jeszcze jeden . Dwa klucze w tym jeden z pilotem to trochę mało .
|
|
Góra |
|
 |
Pitt_85
|
Tytuł: Re: e46 Porblem z pilotem . Napisane: 17 czerwca 2010, 15:40 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Wiek: 40 Posty: 673 Lokalizacja: Warszawa Moje BMW: e46 320d Touring '00
|
Najprościej, najlepiej i najdrożej to pojechać do aso i zamówić kluczyk, później Ci je wszystkie zakodują jak należy. Przy tak naprawianym kluczu nie będziesz miał pewności jak wyskoczysz sobie nad morze np i nie będziesz miał nagle jak auta odpalić.
_________________ Mała galeria trumniaka
|
|
Góra |
|
 |
shade_
|
Tytuł: Re: e46 Porblem z pilotem . Napisane: 17 czerwca 2010, 15:41 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Wiek: 44 Posty: 16 Lokalizacja: Wrocław Moje BMW: e46 Kod silnika: M57D30
|
501409602 Adam, zadzwoń do niego i powiedz, ze od Leszka z Wrocławia masz numer na pewno Ci to zrobi dobrze i za rozsądne pieniądze.
specjalizuje się w Immo, ludzie z całej PL do niego jeżdżą jak mają problemy.
_________________ TV Free - oglądanie TV podczas jazdy.
|
|
Góra |
|
 |
rubix
|
Tytuł: Re: [E46] Problem z pilotem Napisane: 18 czerwca 2010, 11:59 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Wiek: 38 Posty: 18 Lokalizacja: Tarnowskie Góry Moje BMW: E46 sedan Kod silnika: m47n
|
Dzwoniłem do P. Adam no i niema rewelki . Naprawie stary za 200zl ale nie mozna u niego do kupic nowego . Jest jeszcze jakas alternatywa ?
|
|
Góra |
|
 |
renoraines
|
Tytuł: Re: [E46] Problem z pilotem Napisane: 18 czerwca 2010, 15:46 |
|
 |
Forumowy terrorysta |
 |
|
Nowy kluczyk to w ASO, z kodowaniem koło 800 zł.
_________________ Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię. Z szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów kręcę bekę.LOL
|
|
Góra |
|
 |
Pitt_85
|
Tytuł: Re: [E46] Problem z pilotem Napisane: 18 czerwca 2010, 15:47 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Wiek: 40 Posty: 673 Lokalizacja: Warszawa Moje BMW: e46 320d Touring '00
|
800? ładnie przez 2 lata podrożało - ja płaciłem trochę ponad 600zł...
_________________ Mała galeria trumniaka
|
|
Góra |
|
 |
renoraines
|
Tytuł: Re: [E46] Problem z pilotem Napisane: 18 czerwca 2010, 15:54 |
|
 |
Forumowy terrorysta |
 |
|
U Smorawińskiego taka cena. I jak auto ma 2 współwłaścicieli to muszą być 2 osobiście, albo upoważnienie notarialne.
_________________ Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię. Z szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów kręcę bekę.LOL
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|