Witam wszystich forumowiczów, niedawno zakupiłem sobie bmw e46 320d

, autko nie ma zamontowanych tylnych głośników, na samych przednich bardzo ładnie "daje" lecz brakuje mi troche bassu, więc co mógłbym zrobić?
wsadzić na miejsca tylnych głośników głośniki basowe o śr 160 np:
http://allegro.pl/item1180520937_boschm ... ancja.htmlale nie wiem czy nie będą zbytnio "wystawać" i czy da sie założyć org maskownice...
jest też druga opcja a mianowicie jakaś skrzynia basowa, tuba do bagażnika a otwory po głośnikach pomogłyby przedostać sie basowi do środka...
mam jeszcze problem

z radiem(buissness cd) prawdopodobnie kieszeń na płyty jest zbyt luźna i na wybojach radio przerywa (niestety

), wiecie może czy da sie to naprawić?? bo nie chce wydawać ponad 500zł na drugie radio.... a może da sie pod to radio podpiąć zmieniarkę tak żeby nie korzystało z głównej kieszeni płyt...
mam jeszcze pytanko czy działanie kierownicy wielofunkyjnej(obsługa radia) sie gdzieś aktywuje?? bo u mnie akurat nie chce działać, podświetlanie działa normalnie...
ogólnie myślę że poprzedni właściciel miał w tym aucie inne audio i przed sprzedażą sobie szybko wymontował bo radio nie jest nawet przykręcone... czy jest możliwe że czegośtam nie popodłączał i przyciski na kierownicy nie działają??