Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
sudziufg
|
Tytuł: [E36] Pytanie o Klimatronic Napisane: 29 października 2010, 10:06 |
|
 |
Forumowicz |
Posty: 103 Lokalizacja: Gorzów Wlkp. Moje BMW: E36 316i / 318i Kod silnika: M43B16 / M43B18
|
Witam, wczoraj stałem sie (miejmy nadzieje szczesliwym) posiadaczem BMW e36 z klimatronic'iem. Moje pytanie odnosi sie do tego na jakiej zasadzie on dziala. Jak wyciagne kluczuk z stacyjki (czyli normalnie jak bym chcial wysiasc z auta) slychac jak chodzi wiatrak nawiew, kreci sie on minimalnie i w sumie ledwo go slychac ale obawiam sie ze z biegiem czasu moze pasc akumulator. I mam takie pytanie czy w waszych autach tez tak chodzi po wyciagnieciu kluczuka??!! czy moze jest to jakies chlodzenie uklad lub cos takiego??
Z góry dzieki za pomoc, Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
jokeymiras
|
Tytuł: Re: [E36] Pytanie o Klimatronic Napisane: 29 października 2010, 23:25 |
|
 |
Forumowicz |
 |
Wiek: 34 Posty: 251 Lokalizacja: Polkowice Moje BMW: E46 xi Kod silnika: M54B30 :)
|
tak w każdym bmw tak jest nie nie padnie na pewno przez to aku
|
 |
Juras
|
Tytuł: Re: [E36] Pytanie o Klimatronic Napisane: 29 października 2010, 23:29 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Wiek: 29 Posty: 2890 Lokalizacja: Bangladesz Moje BMW: Sędziwy Paździerz
|
|
Góra |
|
 |
bartek_nkm
|
Tytuł: Re: [E36] Pytanie o Klimatronic Napisane: 5 listopada 2010, 13:34 |
|
 |
Forumowicz |
|
Zgadza się, to prawidłowy objaw sprawnego panela klimatyzacji zarówno manualnej jak i automatycznej. Wentylator pobiera w ten sposób powietrze do pomiaru temperatury wewnątrz samochodu i jednocześnie chłodzi elektronikę. Po kilku minutach się wyłącza.
_________________ .
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|