Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
progrip
|
Tytuł: [E65] Tv Napisane: 11 stycznia 2007, 20:31 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Mam pytanko orientuje się ktoś jak przerobic w bmw e65 żeby chodziło tv , znaczy co dokupic żeby odpaliło , mam navi itd i tak myśle czy by nie dało rady uruchomic tv dokupując jakiś moduł ? Czy to więcej robotki ? Prosze o porade
|
|
Góra |
|
 |
tomasz86
|
Tytuł: Napisane: 30 stycznia 2007, 14:51 |
|
 |
Zacna persona forum |
Posty: 2315 Lokalizacja: Lublin Moje BMW: M5 Kod silnika: nie wiem nie znam si
|
w e39 trzeba kupic tuner i wymienic tylna szybe zeby miala nadajnik.Nie wiem jak w e65 ale napewno tuner
|
|
Góra |
|
 |
progrip
|
Tytuł: Napisane: 30 stycznia 2007, 17:52 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Mam już instrukcje bmw co trzeba dołożyć żeby tv chodziło , tylko problem jest w tym , że jest po niemiecku i pytanie czy ktos dobrze umie niemiecki żeby mi pomóc w przetłumaczeniu co gdzie ma iśc i gdzie wiązki itd... Prosze o odpowiedz na pw , z góry dzięki
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|