Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
coach69
|
Tytuł: [E46] zmieniarka CD do e46 Napisane: 28 marca 2009, 23:18 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
w mojej zmieniarce zlamala sie koncowka od zasilania , po jej wymianie zmieniarka nadal nie dziala a radio wyswietla napis no magazine. nie moge tez wyciagnac magazynka z plytami ze srodka. pomimo wielokrotnego wciskania przycisku do wysowania, zero reakcji. przyczyna napewno nie sa przewody gdyz probowalem ja uruchomic w samochodzie kumpla i nic. co oznacza ten napis, chodzi mi o przyczyne techniczna i czy ewentualna naprawa zmieniarki jest wogole mozliwa w jakims elektronicznym serwisie? jezeli ktos wie co moze byc przyczyna to prosze o odpowiedz. sorrki za brak Polskich znakow na klawiaturze.
_________________ coach69
|
|
Góra |
|
 |
coach69
|
Tytuł: Napisane: 29 marca 2009, 18:59 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
zmieniarka juz chodzi po wymianie kostki od zasilania i odblokowaniu magazynku z plytami po rozkreceniu zmieniarki wszystko chodzi i wyswietla jak nalezy
_________________ coach69
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|