Ja nie twierdze ze odseparowane sa gorsze - sa lepsze bez dyskusji. Poprostu z tylu jest miejsce na wspolosiowe w polce. Upychanie tweeterow "gdzies" moze i ma sens pod warunkiem ze bedzie to ladnie zabudowane - dla mnie dyskrecja i zachowanie oryginalnego krztaltu ma priorytetowe znaczenie. Powieszenie tweeterow na druciku

albo przyczepienie gdzies na slupku bocznym mija sie z celem w mojej opini i wymaga ingerencji w oryginalne elementy co niekoniecznie moze sie spodobac kupujacemu w przyszlosci. Zwlaszcza jesli zechcesz wymontowac zestaw...
Moze i dla Ciebie downloader19 to paranoja wsadzanie czegokolwiek do tylu. Ja sprawdzalem system gdzie glosniki sa tylko z przodu i mi to nie pasuje, brakuje mi wypelnienia kabiny dzwiekiem. I to jest moj cel - wypelnic dziwekiem przestrzen.
Suba narazie nie bedzie chyba ze mi sie odmieni.
Wygluszenie bedzie na przednich drzwiach i na tylnej polce.
Nie naleze do znawcow car audio, dlatego dziele sie moimi wyborami ale niczego nie sugeruje.
Z reszta ilu uzytkownikow car audio tyle opini. kazdy bedzie polecal cos innego a i tak wszytko zalezy od checi, zasobnosci portfela i tego czego chce sie osiagnc...