Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Rafal660
|
Tytuł: [E60] Nawigacja buisness Napisane: 3 marca 2010, 19:40 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Witam zawracam się z prośbą do kogoś kto wie lub miał taki problem o tuż w moim e60 dzieje się coś takiego wkładam płytke z mapą do czytnika wszystko zaczyna działać wybieram kraj miasto ulice klikam prować do celu i pojawia się taki napis clculate fast route i nic więcej sie nie dzieje ten komunikat jest widoczny kilka minut i nic. Gdyby ktoś wiedział coś w tym temacie proszę o podpowiedzi pozdrawiam wszystkich
|
|
Góra |
|
 |
henix
|
Tytuł: Re: [E60] Nawigacja buisness Napisane: 5 marca 2010, 19:29 |
|
 |
Forumowicz |
Posty: 247 Lokalizacja: PL Moje BMW: E90 Kod silnika: M47N2
|
Miałem tak dopóki nie włożyłem płytki z mapą Polski. Starsze nie miały Polski i próba użycia w kraju tak się kończyła. Może i Ty masz starą mapę bez Polski?
_________________ Pozdrowienia od lenia
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|